Комедія

Комедія "Я, Ти, Він, Вона" 27 грудня вийде на екрани кінотеатрів - Держкіно

Укрінформ
Завершений виробництвом повнометражний фільм "Я, Ти, Він, Вона" представила Держкіно студія "Квартал 95" (ТОВ "Кіноквартал"). У кінотеатрах України фільм з'явиться 27 грудня 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно. 

"Кінопроект цієї стрічки став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Сума державного фінансування склала 17 млн 620 тис. 596 грн. при загальній вартості виробництва фільму 35 млн 960 тис. 400 грн. Режисери картини - Володимир Зеленський та Девід Додсон. Автори сценарію - Олександр Щур і Станіслав Зубрицький. Продюсери - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій та Борис Шефіри", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, романтична комедія "Я, Ти, Він, Вона" - це історія про те, що ніколи не пізно почати прислуховуватися один до одного, чути та відчувати потреби свого партнера. Чоловік і дружина переживають кризу стосунків і вирішують розлучитися. Під час випробувального терміну, наданого судом, герої фільму потрапляють у  кумедні, а іноді й екстремальні пригоди, які змушують їх зрозуміти важливі речі та переоцінити власне життя.

Читайте також: В Україні відзняли новий кіноальманах "короткого метра"

Головні ролі у фільмі виконали Володимир Зеленський і Настя Коротка. Їхніх коханців зіграли Надя Дорофєєва і Євген Кошовий. Також у фільмі знялися Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Тамара Яценко, Оля Полякова, Сергій Бабкін і Юрій Ткач. Саундтрек до фільму написав гурт "Антитіла". Крім того, у фільмі звучатимуть хіти у виконанні Сергія Бабкіна, гуртів "Мачете" та "Без обмежень".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-