Шварценеггер розповів, коли

Шварценеггер розповів, коли "Термінатор-6" вийде в прокат

Укрінформ
Шостий фільм франшизи "Термінатор", вихід якого заплановано на листопад 2019 року, є цікавою на всіх рівнях динамічною історією.

Так майбутню кінострічку охарактеризував американський актор, екс-губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер під час брифінгу в рамках бізнес-форуму Olerom Forum One, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сюжет "Термінатора-6" я вам не розповім, але це історія дуже цікава на багатьох рівнях, наповнена діями. В листопаді наступного року фільм вийде по всьому світу", - сказав Шварценеггер.

Актор зізнався, що після зйомок засинає щодня дуже втомленим, але робота над фільмом йому подобаться, бо разом із ним працють "чудовий режисер і чудові актори".

Читайте також: Шварценеггер привітав з днем ​​народження "Сару Коннор"

"Безіменний фільм про Термінатора" (англ. Untitled Terminator film) — майбутній американський фантастичний бойовик, який знімає для Paramount Pictures і Skydance Media режисер Тім Міллер за сценарієм Біллі Рея. Це шостий фільм франшизи "Термінатор" і сиквел картин "Термінатор" і "Термінатор 2: Судний день", ніяк не пов'язаний з іншими фільмами франшизи і телесеріалом "Термінатор: Хроніки Сари Коннор»". У фільмі буде задіяне ціле сузір'я видатних акторів: Арнольд Шварценеггер, Лінда Хемілтон, Дієго Бонета, Наталія Рейес, Маккензі Девіс. Картина повинна вийти на екрани 22 листопада 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-