"День Перемоги" Сергія Лозниці випускають в обмежений прокат

Фото
Укрінформ
Довженко-Центр із 11 по 18 жовтня випускає в обмежений прокат документальну стрічку Сергія Лозниці "День Перемоги".

Про це повідомляється на офіційному сайті центру.

"З 11 жовтня покази стартують у столичних кінотеатрах "Культурний центр "Київ" та "Жовтень". З листопада до прокату долучається всеукраїнська мережа кінотеатрів "Планета кіно", - ідеться у повідомленні. 

Фільм, що його прем'єра відбулася в рамках офіційної програми цьогорічного Берлінале, є стриманим спостереженням режисера за святкуванням  російськими емігрантами Дня Перемоги 9 травня 2017 року в Берліні.

Детальніше про покази "Дня Перемоги" у Києві, Львові, Одесі, Сумах та Харкові - на сайті Довженко-Центру.  

Крім того, 15-16 жовтня у Довженко-Центрі відбудеться  традиційна кінолекційна освітня програма "Культурфільм. Театр воєнних дій", присвячена творчості Сергія Лозниці, цьогорічного номінанта від України на "Оскар", а саме - його документальним і художнім фільмам на тему війни та її наслідків.

Впродовж двох днів відбудуться авторські майстер-класи Сергія Лозниці на основі аналізу його фільмів: документальної стрічки "Аустерліц" про музей, створений на території колишнього концтабору, і його сучасних відвідувачів, та художньої картини "В тумані" про боротьбу білоруських партизанів у часи Другої світової війни. Зареєструватися на майстер-клас можна за посиланням.     

Друге, третє і четверте фото у тексті: Довженко-Центр
Друге, третє і четверте фото у тексті: Довженко-Центр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-