Агента 007 й надалі гратимуть чоловіки — продюсер

Агента 007 й надалі гратимуть чоловіки — продюсер "бондіани"

Укрінформ
Донька засновника "бондіани" та продюсер нових фільмів про Бонда Барбара Брокколі заявила, що деякі риси агента 007 мають залишитися незмінними, аби глядачі могли співвіднести нові фільми зі старими.

Про це повідомляє ВВС Україна.

"Бонд - чоловік. Це чоловічий характер. Його написали як чоловіка і, я вважаю, він і залишиться чоловіком. І це добре. Ми не зобов'язані перетворювати чоловічі характери на жіночі", - сказала Брокколі в інтерв'ю британській газеті Guardian.

Розмови про те, хто стане наступним Бондом точилися після того, як теперішній виконавець ролі шпигуна 007 Деніел Крейг заявив, що новий фільм, який має вийти у 2020 році, стане для нього останнім.

Читайте також: Новий фільм про Бонда залишився без режисера

Висловлювали припущення, що його замінить Ідріс Ельба - особливо після того, як актор розмістив у Twitter загадкове повідомлення з цього приводу. Водночас сама Брокколі говорила, що настав час для нового "темношкірого Джеймса Бонда".

Подейкували також, що, можливо, настав час зняти жінку в цій ролі, враховуючи нову тенденцію запрошувати актрису на роль героя-чоловіка.

Головне фото: Деніел Крейг у фільмі "Казино "Рояль"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-