Твід, клітинка і колір «Саргасове море» – модні хіти цього сезону

Твід, клітинка і колір «Саргасове море» – модні хіти цього сезону

Укрінформ
Андре Тан презентував у Києві осінньо-зимову колекцію

Раніше український дизайнер одягав виключно жінок, кілька років тому він відкрив чоловічу лінію, а вже з цього сезону почав одягати ще й маленьких модників, перетворивши свій бренд Andre Tan на абсолютно сімейний.

Саме «сімейний» стиль він обрав для презентації своєї нової колекції Осінь\Зима 18\19, яка грунтувалася якраз на яскравих малюнках сімейного відпочинку: весела компанія дорослих і дітей прямує до кінотеатру.

«Моє натхнення – виключно сім'я, а ще я обожнюю кінотеатр і нові фільми, тому вирішив поєднати ці дві пристрасті та відправити своїх моделей в кіно», – розповів перед презентацією Андре Тан.

Незвично те, що цього разу колекцію представляли не професійні моделі, а українські fashion-блогери, за якими дизайнер бачить майбутнє. «Це люди, які зараз керують інформаційним простором. Тому нам захотілося зіграти з ними кілька життєвих ситуацій. Я вважаю, що це революція для української fashion-індустрії, до мене цього ніхто не робив», – розповів Андре Тан.

Він провів майстер-клас: що є наймоднішим у цьому сезоні і без чого вже ніяк не може обійтися сучасна дівчина.

Отже, восени-взимку культовими та модними є благородна тканина твід, яка прийшла до нас з Англії, і штучне хутро.

«Напевно, вже всі зрозуміли, що натуральне хутро відходить на другий план і зараз №1 – це штучний матеріал, який іноді краще натурального за якістю, плюс до всього – він як мінімум в 15 разів дешевше», – розповів Андре.

Саме на модному твіді він зробив акцент в колекції і представив пальто «3 в 1»: з одного боку – це жилет, зверху на нього накидається піджачок – виходить подвійне пальто. Піджак можна носити окремо, але до нього пропонуються ще й шорти.

«Якщо це все добре поєднати, припустимо, з якоюсь шовковою блузою, або, навпаки, – з вовняним светром, виходить дуже-дуже модний лук», – підкреслив дизайнер.

«Знову ж таки, в цьому сезоні дуже модною є клітинка і, якщо у вашому гардеробі її немає, ви просто не маєте права виходити з дому», – жартував він. – «А якщо на вас цієї осені буде надітий твід разом з клітинкою – то ви просто супермодна!».

Наступний модний тренд, представлений в колекції – це денім, штани-палаццо з широким коміром у стилі 70-х років і джинсова сорочка oversize.

«Вона, з одного боку, може носитися як сорочка, а з іншого боку – а-ля легка куртка. У поєднанні з кашеміровим гольфом або просто майкою – це буде виглядати красиво, розкішно і дорого», – розкривав fashion-секрети Андре Тан.

Цікава модель осінньо-зимової колекції – сорочка з тканини «Chanel», в якій переплетено близько 20 різних ниток. «Тут також присутні кишені, тобто, якоюсь мірою, – це ще й піджак – з гарної, дорогої благородної тканини», – каже дизайнер.

Штучне хутро впевнено входить у сучасну моду, його стало багато скрізь, і Андре Тан не міг його обійти, тому запропонував таку, як він жартома назвав, шубку «плащ-намет». «У ній приємно сховатися від осіннього вітру, ця шуба просто ідеальна. Вона дуже тепла і комфортна», – розповів він.

Не зміг у цій колекції Андре Тан обійтися і без мережива, каже, що в нашій країні воно актуальне завжди і ніколи не виходить з моди.

«Але, так як попереду у нас, все ж таки, холоди і суворий клімат, то в нашій колекції мереживо тільки іноді з'являється в елементах, ним ми витягуємо і робимо максимально стрункішою фігуру», – поділився він.

Наступний модний тренд – пуховики. «Ми, звичайно ж, підійшли до них нестандартно, у нас тут незвичайна форма рукава і шалевидный гарний, розкішний комір, оброблений зверху оксамитовою тасьмою. Тому, мені здається, що ця куртка буде прекрасно почувати себе і під вечірнє коктейльне плаття, і на кожен день», – переконаний модельєр.

І, звичайно ж, в'язані светри. Зараз взагалі дуже модна велика об'ємна в'язка, і в цьому сезоні у Андре Тана багато довгих суконь і светрів oversize – із затишного і зручного трикотажу.

Він упевнений, що, незважаючи на те, що це об'ємні речі, «ви в них будете виглядати надзвичайно сексуально, тому що, коли дві красиві ніжки виглядають з цієї хмари в'язки, – це виглядає дійсно чарівно...».

Андре розповів про модні кольори цього сезону: хіт – це колір Саргасова моря, а також всі відтінки блакитного та синього. «У принципі, вони йдуть всім дівчатам без винятку – і брюнеткам, і блондинкам, і шатенкам. У нас в цьому сезоні є пальто, комбінезон, трикотажні сукні та аксесуари саме цих кольорів» – пояснив він.

«Не можу не сказати кілька слів про сірий, який вважається найбільш французьким кольором. Зараз у моді всі його відтінки, починаючи від «мокрого асфальту» і закінчуючи «мишачим».

Усі відтінки сірого, який є класичним кольором, нереально круто поєднуються і з червоним, і з рожевим, і з жовтим, і з фіолетовим.

Тому, хай живе сірий колір в одязі! Головне – красиво намалювати очі, і, припустимо, зробити акцент на губи, тоді ви будете най-най», – розповів Андре Тан.

І ще один модний колір – це рожевий. Дизайнер продемонстрував, який саме рожевий він має на увазі – це порошно-рожевий, у цьому випадку – навіть більше пудровий, а також колір «троянда у попелі».

Ніжно-рожевий – актуальний зараз колір, але він примітний не тільки цим. Андре Тан розповів, що це саме той колір, в якому потрібно йти знайомитися з батьками свого майбутнього чоловіка або – на співбесіду по роботі. Це «правильний колір», – каже дизайнер. – Це колір, який справляє на людей «правильне» перше враження, яке, як відомо, можна справити лише один раз у житті.

«Головне, не забувайте, що найкращим доповненням будь-якого образу стане гарний настрій і одяг, в якому вам буде зручно», – упевнений Андре Тан.

Особисто я пригледіла для себе кілька нарядів, а що такого? Я теж хочу бути модною-модною в цьому сезоні!

А взагалі, ідея з сімейними вихідними у кіно – це класно, добре, що і світовий, і український кінематограф нас радують і пропонують все більше і більше чудових прем'єр.

Любов Базів. Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-