Держкіно презентувало перший міжнародний трейлер фільму

Держкіно презентувало перший міжнародний трейлер фільму "Екс"

Відео
Укрінформ
Вийшов перший міжнародний трейлер художнього фільму Сергія Лисенка "Екс", у  міжнародному прокаті - "The Raid". 

Його оприлюднено на Youtube-каналі Держкіно, повідомили у прес-службі агентства. 

"Художній фільм режисера Сергія Лисенка "Екс" вийде у кінотеатральний прокат навесні  2019 року. Cтрічка знята компанією "Т.Т.М." за підтримки Державного агентства України з питань кіно", - ідеться в повідомленні. 

Фільм засновано на реальних подіях. "Екс" є скороченням від слова "експропріація" - дії, що наприкінці XIX - на початку XX ст. була популярним джерелом фінансування революційної діяльності. Саме до неї у 1932 році вдаються бійці за незалежність України у невеличкому західноукраїнському містечку, яке на той час перебуває під владою Польщі. Акція здійснюється бійцями з метою заявити про себе та про свої політичні наміри. За планом, все мало пройти без застосування зброї, але через неймовірний збіг обставин все йде зовсім не так і вибір у молодих патріотів невеликий: смерть або безсмертя.

Читайте також: На "Київському тижні критики" покажуть прем'єру від фон Трієра

Сценарій написав Ярослав Яріш. У головних ролях зайняті молоді актори: Орест Пастух, Віталій Гордієнко, Ліза Бакуліна, Василь Колісник, Роман Кривдик, Анатоль Фон-Філандра, Аліна Коваленко, Юлія Хміль, Артур Шлапак, Владислава Глєба. У фільмі зіграли також досвідчені майстри: В’ячеслав Хім’як, Олександр Норчук, Любомир Старак, Володимир Губанов та Віктор Жданов.

Фото: Український інтерес.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-