Український кінопроект переміг на форумі дитячого кіно у Варшаві

Український кінопроект переміг на форумі дитячого кіно у Варшаві

Укрінформ
Проект українського сімейного фентезі “Коло життя” визнано найкращим на Варшавському форумі дитячого кіно.

Про це Укрінформу повідомили в компанії "Пронто Фільм".

"Проект отримав приз - послуги постпродакшну від польського Центру аудіовізуальних технологій. Всього на пітчингу у Варшаві був представлений 21 проект дитячих фільмів та серіалів з Польщі, України, Чехії, Німеччини, Нідерландів, Ізраїлю та інших країн. Переможців визначали представники провідних європейських телеканалів, дистриб'юторів та кінофорумів", - ідеться в повідомленні. 

За словами продюсера фільму Катерини Копилової, головним критерієм успіху на таких заходах є кількість ділових зустрічей, що призначаються після презентації. 

"Маємо приємність констатувати, що з усіх проектів ми отримали найбільше запитів і провели більше 20 зустрічей з європейськими професіоналами, серед яких один з найбільших німецьких телеканалів, провідна польська студія спецефектів та британська агенція, що консультувала Діснейленд”, - зазначила продюсер.

“Коло життя” - це пригодницьке фентезі для всієї родини, що розповість історію дівчинки, яка потрапляє у фантастичний світ між життям і смертю і з допомогою нових друзів бореться за повернення додому.

Читайте також: Компанія "СУК" знімає фільм про Одесу як “перлину абсурду”

Режисером картини виступить досвідчений український режисер Олександр Кірієнко (“Помаранчеве небо”, “Інді”, “Ілюзія страху”).

Продюсер “Пронто Фільм” Максим Асадчий підкреслює, що “Коло життя” - це іміджевий проект для України, який доведе, що ми можемо робити оригінальне кіно для широкої аудиторії, яке витримує конкуренцію не лише на українському, а й на міжнародному ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-