Комедія

Комедія "Скажене весілля" виходить в український прокат

Укрінформ
Завершено комедію "Скажене весілля", і вже днями стрічка виходить на широкі екрани України.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з питань кіно.

"Компанія "Прототип Продакшн" спільно з FILM.UA Group та MOZGI Entertainment представила Держкіно завершений виробництвом художній фільм Влада Дикого "Скажене весілля". Фільм вийде у широкий кінотеатральний прокат вже 4 жовтня 2018 року. Телевізійна прем'єра комедії "Скажене весілля" відбудеться в ефірі телеканалу 1+1", - ідеться в повідомленні.

Як нагадали в агентстві, проект фільму став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно та отримав державну фінансову підтримку розміром 1 млн 175 тис. 600 грн, що становить 10,89% загальної вартості виробництва фільму. Режисер картини - Влад Дикий, автори сценарію - Микола Куцик та Олексій Приходько. Продюсери фільму - Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка.

Читайте також: Стала відома дата виходу фільму за коміксом "Хижі птахи"

Головні ролі у фільмі "Скажене весілля" виконали Назар Задніпровський, французький актор Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько та Арам Арзуманян.

На великому екрані глядачі також побачать зірок українського шоу-бізнесу: Потапа та MONATIKа, які зіграли отця Євлампія та диякона Пилипона, скаженого продюсера Юрія Горбунова, Олега Винника, для якого зйомки у стрічці стали дебютом в українському кіно, зірку українського YouTube актора Олексія Супруна та зірок "Ліги Сміху".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-