За мотивами мультфільму

За мотивами мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" поставлять виставу

Укрінформ
Виставу "Викрадена принцеса" за мотивами однойменного анімаційного фільму покажуть цієї осені по всій Україні.

Про це повідомляється на сайті FILM.UA Group.

"Вже на осінніх канікулах у концертних залах України буде представлена вистава "Викрадена принцеса", яка стане спільним проектом FILM.UA Group та компаній Magic Box і "Сказки случаются". Перша вистава пройде 27 жовтня у Черкасах. Прем'єра відбудеться 28 жовтня у Києві, у концертному залі Київського політехнічного Інституту", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, покази відбудуться у Сумах - 29 жовтня, Харкові - 30 жовтня, Дніпрі - 31 жовтня, Кривому Розі - 1 листопада, Вінниці - 2 листопада, Херсоні - 3 листопада, Одесі - 4 листопада.

У постановці буде багато пригод, магії, гумору і хорошої музики. Сюжетною основою вистави стала історія, покладена в основу мультфільму: мандрівний актор Руслан і київська принцеса Міла випадково зустрілися на вулицях стародавнього Києва і покохали одне одного, але їхнє щастя було порушене появою злого чаклуна Чорномора, який викрав принцесу. Руслан разом із друзями і помічниками розпочинає гонитву за викраденою принцесою, аби довести, що справжня любов сильніша за магію.

Читайте також: Стрічка Зануссі "Ефір" змагатиметься за головний приз Польського кінофестивалю

Постановкою вистави і втіленням улюблених героїв на сцені займається команда студії "Сказки случаются". Засновниця студії Катерина Полянська стала продюсером вистави, а також її режисером у тандемі з Євгеном Бушмакіним. Художник-постановник - Микола Костюшко з Київського театру юного глядача на Липках. У музичному оформленні, крім оригінального саундтреку, будуть і композиції музичного дуету Nude Voices. Фіналісти шоу "Голос країни" спеціально для вистави напишуть і виконають дві нові пісні.

Мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" вийшов на екрани 7 березня цього року і став хітом українського кінопрокату. Вже у перший вікенд його подивилися 285 тис. 784 глядачів, а бокс-офіс склав 21 млн 489 тис. 581 грн, встановивши новий рекорд для фільмів українського виробництва. Права на показ фільму придбали понад 50 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-