У Конотопі пройшов фестиваль української музики

У Конотопі пройшов фестиваль української музики "Твоя Країна fest"

Фото
Укрінформ
У місті Конотоп Сумської області в суботу, 8 вересня, за підтримки Міністерства інформаційної політики України пройшов Фестиваль української музики «Твоя Країна fest».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Конотопі пройшов фестиваль української музики "Твоя Країна fest" / Фото: Тарасов Володимир. Укрінформ

«Фестиваль української музики «Твоя Країна fest», який проходить у прикордонних містах нашої держави, завітав до Конотопа. Саме такий формат заходу дозволяє почути сучасну українську пісню десяткам тисяч людей не тільки у великих містах, а й таких, як ваше», - зазначив на відкритті фестивалю його ведучий, лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко (Фома).

Крім нього, на концерті виступили Антитіла, GrozovSka Band, Марія Бурмака та Gypsy Lyre. Серед глядачів була як молодь, так і люди старшого віку, багато хто прийшов на захід сім’ями.

Читайте також: На фестивалі у Коростені спекли 180-кілограмовий дерун-рекордсмен

Фестиваль супроводжувала демонстрація  презентаційних матеріалів «Ukraine Now.UA»,  якими держава Україна представляє себе як бренд у світі.

«Якщо ви звернете увагу на мою майку, то на ній написано «Ukraine Now». Це новий логотип України, вона тепер у всьому світі асоціюватиметься саме з ним. Чому це важливо? Тому що ми з вами прямо зараз, як перекладається  з англійської слово  «Now», будуємо нову Україну. І дуже скоро ми побачимо, що Україна це не колишня радянська республіка, а справді європейська держава», - звернувся до глядачів, презентуючи новий бренд, Сергій Фоменко.

Концерт у Конотопі, став четвертим в рамках фестивального марафону: попередні три відбулися в Ізмаїлі Одеської області (кордон з Румунією) та Генічеську Херсонської області (неподалік від адмінмежі з окупованим Кримом), а на День Незалежності музиканти влаштували святковий виступ на головній площі прифронтового Маріуполя.

 15 вересня фестиваль приїде в Мукачево (Закарпатська область, кордон з Угорщиною), 22 вересня – у Новоселицю (Чернівецька область, кордон з Румунією і Молдовою) і  29 вересня – у Сарни (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Основна мета «Твоя Країна fest» – донести сучасну українську музику у найвіддаленіші куточки України, які артисти нечасто включають у свої гастрольні графіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-