Керрі Фішер з'явиться у дев'ятому епізоді

Керрі Фішер з'явиться у дев'ятому епізоді "Зоряних воєн"

Укрінформ
Студія Lucasfilm представила акторський склад дев'ятого епізоду кіносаги "Зоряні війни". Серед акторів, які з'являться в новому фільмі, значиться Керрі Фішер, яка померла у 2016 році.

Про це пише DT.

Наголошується, що режисер Джей Джей Абрамс використає раніше невідомі кадри, зняті для фільму "Зоряні війни: Пробудження сили", для того, щоб повернути принцесу Лею на екрани.

Ми дуже любимо Керрі Фішер. Ми не могли придумати, як можна завершити сагу Скайвокерів без неї. Ми не хотіли брати на цю роль іншу актрису або відтворювати її за допомогою ефектів. З дозволу і благословення її доньки, ми вшануємо спадщину Кері та її роль Леї в епізоді IX за допомогою записів, зроблених на зйомках епізоду VII", - розповів він.

Раніше повідомлялося про те, що причиною смерті Керрі Фішер стала зупинка дихання уві сні "та інші невідомі фактори".

Фішер народилася 21 жовтня 1956 року в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія, США) у сім'ї актриси Деббі Рейнольдс і співака Едді Фішера. Популярність здобула завдяки ролі принцеси Леї Органи у класичній трилогії кіносаги "Зоряні війни". На момент початок зйомок першого фільму актрисі було 19 років.

Читайте також: У "Качанівці" на Чернігівщині знімають історичний серіал

Актриса виконала ролі у більш ніж 80 фільмах і серіалах, серед яких "Брати Блюз" (1980), "Ханна та її сестри" (1986), "Джей і мовчазний Боб завдають удару у відповідь" (2001), "Секс у великому місті" і "Теорія великого вибуху".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-