Євробачення в Ізраїлі може й не відбутися через брак коштів - ЗМІ

Євробачення в Ізраїлі може й не відбутися через брак коштів - ЗМІ

Укрінформ
Ізраїльський суспільний мовник Каn попередив, що Ізраїль ризикує втратити право організації Євробачення-2019, якщо не заплатить гарантований депозит на суму 12 мільйонів євро протягом п'яти днів.

Про це повідомляє The Times ol Israel із посиланням на Hadashot.

"Ізраїльський суспільний мовник Каn попередив, що Ізраїль ризикує втратити право організації (Євробачення-2019 - ред.), якщо не заплатить гарантований депозит на суму  12 мільйонів євро протягом п'яти днів", - йдеться у повідомленні.

Як інформують ізраїльські ЗМІ, Kan уже надіслав листи на адресу прем'єр-міністра, міністра фінансів та міністра з комунікацій Ізраїлю з відповідним попередженням.

У відповідь прем'єр-міністр країни Беньямін Нетаньягу попередив, що держава не буде фінансувати пісенний конкурс, і наголосив, що мовнику потрібно брати кошти зі свого щорічного бюджету, який сягає 190 мільйонів доларів США.

Читайте також: Серед хедлайнерів "Української пісні 2018" - рок-гурт Балчуна

У свою чергу міністр із комунікації запропонував мовнику позичити гроші, але організація відмовилася й вимагає збільшення бюджету на цей рік.

Як відомо, 12 травня ізраїльська співачка Нетта Барзилай з піснею "Toy"  здобула перемогу на Євробаченні -2018, що відбулося в Португалії.  Вона набрала 529 балів за результатами голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-