Режисера Вартових Галактики звільнили через старі твіти

Режисера Вартових Галактики звільнили через старі твіти

Укрінформ
Американська кіностудія Walt Disney Studios звільнила режисера Джеймса Ганна, який зняв обидві частини фільму про супергероїв Вартові Галактики, через низку образливих повідомлень в соцмережі Twitter.

Про це пише "Новий час".

"Образлива поведінка і заяви, які були виявлені в стрічці Джеймса в Twitter, є неприйнятними і несумісними з цінностями нашої студії, і ми розірвали з ним наші ділові відносини", - цитує видання слова президента Walt Disney Studios Алана Хорна.

Також Ганн відсторонений від керівництва над зйомками третьої частини Вартових Галактики, прем'єра якої запланована на 2020 рік.

Студія Disney вирішила розірвати контракт з Ганном після того, як онлайн-видання The Daily Caller опублікувало добірку твітів Ганна в період з 2008 по 2011 роки, в яких він з сарказом висловлювався на теми педофілії, зґвалтування, терористичної атаки в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року і расизму.

Читайте також: Стало відомо, коли вийде новий фільм про Джокера з всесвіту DC Comics

Сам режисер у своєму Twitter написав, що в ті роки, будучи на початку своєї кар'єри, "вважав себе провокатором, знімав фільми і говорив жарти, які були обурливими і табуйованими".

"Не сказати, що я став краще, але я дуже, дуже змінився за останні роки. Сьогодні я намагаюся вкоренитися в любові і злагоді та відчувати менше гніву. Раніше я вибачився за гумор, який заподіяв людям біль. Мені дійсно було шкода", - написав Ганн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-