Врятовані із затопленої печери у Таїланді вперше публічно розкажуть свою історію

Врятовані із затопленої печери у Таїланді вперше публічно розкажуть свою історію

Укрінформ
Врятовані із затопленої печери Тхам Луанг на півночі Таїланду підлітки та їх тренер у середу, 18 липня, вперше виступлять на прес-конференції та розкажуть про те, що пережили.

Про це заявили в уряді Таїланду, повідомляє агентство Reuters.

"12 хлопчиків та їх тренер з футболу, врятовані із затопленої печери в Таїланді, мають намір вперше публічно виступити у середу на загальнонаціональній прес-конференції в північній провінції Чіанграй", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, буде проведено 45-хвилинну прес-конференцію з врятованими у телепрограмі на одному з урядових каналів. Програма розпочнеться о 18.00 за місцевим часом (14:00 за Києвом).

Читайте також: Ціною життя: врятовані у Таїланді діти вшанували загиблого дайвера

Як повідомлялося, 23 червня в печері Тхам Луанг зникли 12 школярів з футбольної команди віком від 11 до 16 років та їх 25-річний тренер. Підземелля, в якому вони опинилися, простягається майже на 10 км, має кілька входів і виходів, а також великі зали, де й сховалася від води група. Їх знайшли через дев'ять днів, але через складнощі з доступом до місцезнаходження порятунок тривав тиждень. Врятувати всіх вдалося у вівторок, 10 липня.

Після цього американська незалежна християнська кіностудія та телевізійна студія Pure Flix заявила, що планує зняти фільм про підлітків, що застрягли в печері в Таїланді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-