Одеський міжнародний кінофестиваль-2018 пройде по-новому. Хочете дізнатися чому?

Одеський міжнародний кінофестиваль-2018 пройде по-новому. Хочете дізнатися чому?

PR
Укрінформ
Вже через декілька годин стартує Одеський міжнародний кінофестиваль. Це одна з найбільш очікуваних подій для поціновувачів кіномистецтва, а також для тих, хто причетний до кіноіндустрії не лише в Україні, але й далеко за її межами.

За дев'ять років фестиваль поcів почесне місце у світовому кінокалендарі і по праву вважається одним з найбільш масштабних глядацьких кінофестивалів східної Європи. Крім цього, за час свого існування фестиваль перетворився на майданчик для професійної комунікації з безліччю майстер-класів, ексклюзивних прем'єр і унікальних зустрічей. Майданчик, де відкривають нові таланти і укладають договори, змінюють долі. Генеральним партнером фестивалю традиційно виступає ТАСКОМБАНК.

Чого ж очікувати гостям Одеського міжнародного кінофестивалю в 2018 році з 13 по 21 липня? Пропонуємо дізнатися прямо зараз! Урочиста церемонія відкриття відбудеться сьогодні в чудовому Одеському театрі опери та балету. Відкривати фестиваль буде картина «Жінка на війні», яка є спільним продуктом українських, ісландських і французьких майстрів кіно. Для традиційного кіноперформансу на Потьомкінських сходах організатори вибрали класику чорно-білого кінематографа в жанрі комедії — «Safety Last». Стрічка буде показана в супроводі симфонічного оркестру. У цілому за дев'ять днів тисячі глядачів зможуть подивитися більше 110 кращих фільмів сучасності. Почесними гостями 9-го Одеського кінофестивалю стануть японський режисер і сценарист Наомі Кавасе, яка представить тут відразу кілька своїх фільмів, а також знамениті голлівудський актор Ерік Робертс і французький актор Дені Лаван.

Щорічно на кінофестивалі проходять три конкурсні програми: Міжнародна, Національна та Конкурс європейських документальних фільмів. Для Міжнародного конкурсу  цього року було відібрано 12 фільмів з 19 країн світу, в Конкурсі європейських стрічок візьмуть участь 8 картин, а в Національній програмі буде представлено 5 фільмів. ТАСКОМБАНК як генеральний партнер фестивалю в 2018 році вручить свої премії за кращі роботи в Національній програмі у чотирьох номінаціях: 100 тисяч гривень за кращий повнометражний фільм, 60 тисяч гривень за кращу режисерську роботу, 50 тисяч гривень за кращий короткометражний фільм і 50 тисяч гривень за кращу акторську роботу.

Також неможливо обійти увагою інноваційні новинки фестивалю, які покликані поліпшити комфорт гостей і безпеку платежів під час найяскравішої події  літа. Цього року Одеський кінофестиваль вперше стає cashless-територією завдяки партнерству з ТАСКОМБАНКОМ. На фестивальних локаціях – фудкорті, барах Фестивальній площі, у Фестивальному магазині, в квиткових касах, при покупці абонемента на акредитації та в Пале-Рояль – можна буде розрахуватися лише безготівково. Спеціально до події була випущена фестивальна картка OIFF Card, яка є спільним продуктом ТАСКОМБАНКУ і Mastercard, її можна оформити прямо на фестивалі. Саме з цією карткою відвідувачі можуть отримати знижку у партнерів фестивалю, в зоні фудкорту на Фестивальній площі, а також у квиткових касах – від 10% і більше. Але, звичайно, до оплати приймаються картки різних платіжних систем, випущені будь-яким банком світу, а також NFC-пристрої.

Сьогодні в Одесі розпочинається справжнє свято кіно. Нехай воно подарує вам нові емоції, енергію та натхнення. Давайте разом насолоджуватися якісним сучасним кіно, відчувати його силу і відкривати для себе його нові грані. Сонячна Одеса чекає на вас!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-