Обама назвав три питання, на які треба відповісти перед весіллям

Обама назвав три питання, на які треба відповісти перед весіллям

Укрінформ
Колишній президент США Барак Обама назвав три питання, які треба собі задати перед тим як ви приймете рішення про одруження з вашим партнером.

Про це повідомляє Harpers Bazaar із посиланням на екс-директора з комунікацій Обами Дана Пфайффера.

Обама поділився своєю думкою з Пфайффером, коли останній хотів почати жити разом зі своєї дівчиною.

За словами Пфайффера, перше питання стосується того, чи цікавий вам ваш партнер. Адже ви будете проводити разом з ним/нею найбільше часу протягом вашого життя, і тому найважливішим є те, чи хочете ви почути думку вашого партнера щодо будь-якої теми.

Друге питання, яке ви повинні собі задати: "Чи заставляє ваш партнер вас сміятися?" І на останок вам треба відповісти на питання: "Чи буде ваш партнер хорошим батьком/матір'ю?".

Читайте також: Гуцульське весілля покажуть на фестивалі в Карпатах

Коли Пфайффер повідомив Обамі, що його дівчина "дуже цікава, смішніша за нього та буде неймовірною матір'ю", екс-президент йому відповів, що "здається, ви знайшли ту саму жінку". Як зазначає Harpers Bazaar, сам Обама ніколи не приховував, як він обожнює свою дружину, і які позитивні якості вона має. Так у 2008 році, він розповів журналу Marie Claire, що Мішель має "найкраще почуття гумору, ніж будь-хто". А коли Обама прийшов на американську телепрограму "Oprah", то розповів, що його дружина є "надійною опорою" для нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-