20th Century Fox екранізує ще одне оповідання Стівена Кінга

20th Century Fox екранізує ще одне оповідання Стівена Кінга

Укрінформ
Сценаристи Браян Вудс і Скотт Бек, на рахунку яких - розхвалений критиками горрор «Тихе місце», адаптують для великого екрану оповідання Стівена Кінга «Бугімен».

Про це повідомляє oKino.ua з посиланням на Empire.

Це оповідання від Короля жахів вперше надрукували у березні 1973 року в журналі Cavalier. А 1978 рокуі твір увійшов до збірки оповідань «Нічна зміна».

Головний герой історії — людина на ім'я Лестер Біллінгс, який переконаний в тому, що в шафі дитячої кімнати живе якась жахлива тварюка, яка виповзає ночами і має намір вбити його дітей. У якийсь момент Біллінгс починає сумніватися у своєму психічному здоров'ї і йде на прийом до психіатра, але нічний терор тим часом триває.

«Бугімен» — одне з тих оповідань, права на які Стівен Кінґ продав кінематографістам за символічний один долар. Тож із моменту публікації історію було екранізовано неодноразово, зокрема, - в 1982 році.

Читайте також: Lucasfilm заморозив виробництво спін-оффів до "Зоряних воєн"

Виробництвом нової кіноверсії «Бугимена» займаються студія 20th Century Fox і продюсерська компанія Шона Леві 21 Laps. Ні режисера, ні акторського складу, ні дати релізу проекту, який перебуває на стадії написання сценарію, наразі немає.

Головне фото: ілюстрація до оповідання Стівена Кінга "Бугімен"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-