На кіноринку Mifa Market запрацював Український стенд

На кіноринку Mifa Market запрацював Український стенд

Укрінформ
Вже вдруге серед сотні представників найбільших анімаційних студій світу на кіноринку Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів в Ансі представлена Україна.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Іноземні кінопрофесіонали мають змогу ознайомитися з українською анімацією, зустріти партнерів - нашу делегацію представляють 40 делегатів з 14-ти анімаційних студій - та отримати інформацію про можливості створення анімаційних фільмів у копродукції з Україною", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у рамках роботи стенду розпочалися робочі зустрічі з іноземними виробниками, інвесторами, дистриб'юторами та сейлз-агентами анімаційного кіно. Кожен охочий може ознайомитися з каталогом найновіших українських анімаційних фільмів Animazing Stories From Ukraine. Також на плазмовому екрані демонструється презентаційний ролик української анімації.

Читайте також: На кіноринку фестивалю анімації представлять проекти 14 студій з України

З метою підтримки українського режисера Олега Сенцова, який продовжує голодування в російській тюрмі, українська делегація поширює інформаційні наклейки "Prisoner of Conscience Oleg Sentsov. #FreeOlegSentsov!".

Український стенд на кіноринку Mifa Market організований Громадською спілкою "Українська анімаційна асоціація" UANIMA за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Міністерства культури України та Міністерства закордонних справ України.

Робота Українського стенду триватиме до 16 червня.

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародний фестиваль анімаційних фільмів в Ансі проходить 11 - 16 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-