Ще три актриси звинуватили Вайнштейна у сексуальному насильстві

Ще три актриси звинуватили Вайнштейна у сексуальному насильстві

Укрінформ
У США проти відомого американського кінопродюсера Харві Вайнштейна подали новий позов із звинуваченнями у сексуальному насильстві.

Заяву направлено від трьох жінок, повідомляє DW.

Одна з них, американська актриса Мелісса Томпсон, стверджує, що Вайнштейн застосував до неї силу в 2011 році під час ділової зустрічі.

За її словами, в поліцію вона не зверталася, оскільки побоювалася, що продюсер "знищить її, якщо вона поскаржиться на його сексуальні домагання".

У свою чергу американська зірка Кейтлін Далані заявила, що кінопродюсер побив її і здійснив з нею насильницький статевий акт під час Каннського кінофестивалю 1996 року, запросивши в свою кімнату в готелі.

Третя актриса - Ларісса Гомес - стверджує, що приводом для сексуальних дій послужила розмова про її кар'єрні перспективи в кіноіндустрії.

Читайте також: Про Вайнштейна знімуть фільм жахів

Звинувачення в сексуальних домаганнях або зґвалтування проти Харві Вайнштейна висунули вже більше ста жінок, серед них знамениті голлівудські актриси Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу. Сам Вайнштейн стверджує, що у всіх випадках була обопільна згода.

Скандал навколо Харві Вайнштейна вибухнув у жовтні 2017 року. Ця справа викликала загальносвітові дебати про сексуальні домагання під хештегом #MeToo. Слідство стосовно знаменитого продюсера йде вже багато місяців. Органи юстиції Лос-Анджелеса і Лондона проводять власні розслідування. У п'ятницю, 25 травня, 66-річний Вайнштейн у супроводі адвокатів здався поліції на півдні Манхеттена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-