Занурюємося у літо: Книжковий Арсенал,  «Молодість» та пробіг під каштанами

Занурюємося у літо: Книжковий Арсенал, «Молодість» та пробіг під каштанами

Афіша
Укрінформ
Святкуємо початок літа на вихідних: що послухати, побачити та де пофестивалити.

VIІI Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал»

Що цікавого: Книжковий Арсенал – інтелектуальна подія країни, що об’єднує літературу й мистецтво. Близько 200 українських письменників і 75 гостей з 30 країн світу, понад 150 видавництв і нішевих проектів представлять свої найкращі новинки, а дизайнери, ілюстратори, художники – виставкові проекти. Програма.

Коли: 30 травня - 3 червня

Де: Мистецький арсенал (вул. Лаврська, 12)

Скільки: 70 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль «Ulichnaya Eda: Cheat Meal»

Що цікавого: Перша в 2018-м Ulichnaya Eda стане стартом літнього сезону. Назва Cheat Meal гарантує, що всі свої дієти потрібно залишити за порогом.

Новий сезон – новий фуд-корт. Частування буде ретельно відібрано так, щоб створити літній настрій і дати спробувати ласощі різних кухонь світу. Він налічує близько сотні учасників: азіатський корнер, вертута, оновлена ​​гриль-зона, довгоочікуване повернення качки по-пекінськи, вогняні фуд-шоу, BBQ-кукурудза з нетрадиційними соусами, сашимі, десятки видів хумус. Для тих, хто не зраджує ЗСЖ-принципи, створена окрема зона Healthy Food.

Коли: 2 - 3 червня

Де: Арт-завод «Платформа» (вул. Біломорська, 1)

Скільки: 75 грн

Більше інформації: Facebook

Кінофестиваль «Molodist Kyiv International Film Festival»

Що цікавого: «Молодість» – один з найбільших кінофорумів Східної Європи за версією Міжнародної федерації асоціацій кінопродюсерів (FIAPF). Конкурсна програма представляє повнометражні фільми дебютантів, а також українські короткометражні стрічки. Головні секції фестивалю – студентські фільми, перші короткометражні (ігрові, анімаційні, документальні) та перші повнометражні стрічки, а також національний конкурс. Програма.

Коли: 27 травня - 3 червня

Де: Кінотеатр «Київ», Кінотеатр «Україна», Кінотеатр «Сінема Сіті», Поштова площа, Труханів острів, клуб «ЮБК», Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Виставка Ольги Кондрацької «Ріка життя»

Що цікавого: «Ріка життя» – це побачені, відчуті і перенесені на полотно прекрасні явища і миті Природи. Це полотна, пронизані душевним теплом, ніжністю і любов’ю, які наповнюють серце художниці в моменти споглядання красот і чудес. У межах виставки «Річка життя», художниця Ольга Кондрацька представить увазі глядачів серію картин, присвячену місту Києву, а також проведе майстер-класи для дітей.

Коли: 24 травня - 7 червня

Де: Державне інформаційне агентство «Укрінформ» (вул. Б. Хмельницького, 8/16)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Перший Fridafest «Фріда і Дієго»

Що цікавого: IV Міжнародний Anne de Kiev Fest продовжує розповіді про видатних жінок світу. Першою ми представимо Фріду Кало. Посольство Мексики в Україні презентує загалу яскраву мексиканську сторінку Аннафесту - пілотний «Fridafest». В програмі церемонії відкриття – виставка, присвячена легендарним стосункам Фріди і Дієго Рівери, мексиканська музика і , звичайно, есклюзивні смаколики і напої.

Коли: 23 травня - 17 червня

Де: Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Спортивне свято «Олімпійський день – 2018»

Що цікавого: Олімпійський забіг по Оболонській набережній і гарантовані подарунки кожному учаснику, майстер – класи від Олімпійських чемпіонів та море позитивних емоцій – і все це тобі дарує «Олімпійський день – 2018»!

Коли: 2 червня 09:30

Де: Оболонська набережна

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт Христини Соловій 

Що цікавого: На концерті виступить Христина Соловій, яка виконає нові пісні та вже улюблені хіти. Також Лео Мантіс.

Коли: 2 червня 21:00

Де: Контрактова площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

26-й Пробіг під каштанами

Що цікавого: Пробіг під каштанами – щорічний спортивно-благодійний захід, цілі якого — популяризація здорового способу життя та розвиток традиції взаємодопомоги в Україні. На кошти, зібрані під час Пробігу, буде закуплене обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Для участі в Пробігу необхідна попередня реєстрація до 30 травня.

Коли: 3 червня 09:00

Де: Михайлівська площа

Скільки: 150 - 250 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль Kyiv Wine 2018

Що цікавого: KYIV WINE - великий фестиваль вина та їжі: 77 виноробів з усього світу, 500 позицій вина. Безлімітно.

Коли: 2 - 3 червня

Де: KYIV WINE (вул. Межигірська, 82)

Скільки: 550 - 800 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка Івана Марчука «Коріння»

Що цікавого: Персональна виставка творів мистецтва одного з найвідоміших українських сучасних авторів, який увійшов до британського рейтингу «Сто геніїв сучасності», Івана Марчука. Проект «Коріння» об’єднав близько сорока полотен п’яти (з 12) авторських циклів широкого творчого діапазону – від філософськи проникливого «Голосу моєї душі» і гіперреалістичних пейзажів до витончених картин серії «Втомлена мелодія» (серію картин створено у 70-х роках та буде експоновано вперше) та сюрреалістичного космізму «Погляду у безмежність». Також митець пропонує глядачеві новий монументальний цикл своїх робіт «Кольорові прелюдії» (10 полотен), який експонується вперше.

Коли: 29 травня - 27 червня

Де: ЦУМ Київ (вул. Хрещатик, 38/2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Інтерактивний проект «Парк корупції»

Що цікавого: «Парк корупції» – це інтерактивний парк для дорослих і дітей, який пояснює складну тему через зрозумілі образи, об’єкти, віртуальну реальність, 3D, інтерактивні панелі та інсталяції, де можна буде: дізнатися історію корупції, опинитися у віртуальній кімнаті і провести обшук, побачити вилучені спеціальними антикорупційними органами артефакти, побувати в секретній лабораторії і на базі спецпризначенців та перемогти корупціонера.

Коли: 1 - 17 червня

Де: Національний Ботанічний сад ім. Гришка (вул. Тимірязєвська, 1)

Скільки: Вхід безкоштовний. Вартість вхідного квитка у ботсад - 50 грн

Більше інформації: Facebook

Фестиваль сучасної кераміки «ЦеГлина 2018»

Що цікавого: Фестиваль сучасної кераміки «ЦеГлина» – всеукраїнський проект у сфері художньої кераміки, спрямований на розвиток професійної української кераміки. Концепція фестивалю «ЦеГлина-2018» – «Трансформації».

Коли: 21 травня - 2 червня 

Де: Арт-простір «ЦеГлинаАрт» (вул. Набережно-Лугова, 2в)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Відкриття сезону 2018 на Roof

Що цікавого: Цього сезону Roof потішить великою кількістю класичних, акустичних і джазових концертів, івентами для всієї родини, майстер-класами та ще багато чим цікавим.

Коли: 1 - 2 червня 18:30

Де: Roof (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Музична прогулянка Андріївським узвозом

Що цікавого: Прогулянка пам’ятними місцями. Ви почуєте музичні твори, пов’язані у минулому із знаковими місцями Андріївського узвозу. Виконає композиції – Капела ім. Л.Ревуцького.

Коли: 2 червня 14:00

Де: Андріївський узвіз (початок біля сходів Десятинної церкви)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Виставка «Body properties»

Що цікавого: «Властивості тіл» – виставка-роздум про зовнішню видимість і внутрішню динаміку тіл та об’єктів. Нелінійність, спотворені смисли й химерні, неймовірні метаморфози ми бачимо в світі розумінь і сприйняття. Але фізичні об’єкти залишаються незмінними в постійно мінливому світі ідей. Об’єкти представлені на виставці — це фантазія про те, щоб було б, якби наші тіла змінювалися так само довільно як реальність навколо. У нас є тіло й обличчя, думки й думки, нас оточують предмети та нам здається ми можемо все це контролювати. Але тіло — теж ідея, і в залежності від точки зору й кута погляду воно може приймати жахливі або невимовно витончені форми.

Коли: 1 червня - 1 липня

Де: Bursa Gallery (вул. Костянтинівська, 11в)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Фестиваль архітектури для дітей та підлітків «Archikidz»

Що цікавого: Фестиваль навчить дітей використовуючи архітектуру, як унікальний освітній інструмент; навчить мислити, як архітектор: інноваційно, об’ємно, корисно. Цьогорічна тема фестивалю – «Розумне місто».

Коли: Технопарх «Unit.City» (вул. Дорогожицька, 1)

Де: 2 - 3 червня

Скільки: 250 грн

Більше інформації: Facebook

Концерт «Музика із фільмів про кохання»

Що цікавого: На концерті прозвучить музика з кінокласики 20 століття і сучасних шедеврів у виконанні оркестру «Віртуози Києва».

Коли: 2 червня 20:00

Де: Національний Ботанічний сад ім. Гришка (вул. Тимірязєвська, 1)

Скільки: 350 грн

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-