На VinBookFest у Вінниці приїхали 12 видавництв

На VinBookFest у Вінниці приїхали 12 видавництв

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю стартував другий книжковий фестиваль VinBookFest у межах проекту «Читай, улюблене місто!».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила координатор фестивалю -  директор Вінницької міської централізованої  бібліотечної системи Ірина Івасюк.

«Локацією фестивалю  обрано площу Михайла Коцюбинського. Тут представляють свої книжки 12 видавництв. Окрім того, працюють локації, де можна не тільки познайомитися з книжковими новинками, а й взяти участь у автограф-сесіях, оригінальних перформансах, майстер-класах та арт-проектах», - повідомила Івасюк.

За її словами, участь у фестивалі беруть книговидавці з Вінниччини, Києва та Буковини. Вони представляють новинки сучасної української літератури, які користуються  великим попитом.

Читайте також: На Каннському кінофестивалі представили книгу Сенцова

У ході фестивалю його гості можуть поспілкуватися з українськими письменниками Мирославом Дочинцем та Галиною Вдовиченко. А переможці розіграшу сертифікатів на участь в арт-проекті TRAmART отримають можливість почути вірші щонайменше п’яти українських поетів в авторському виконанні, пересуваючись в ексклюзивному вінницькому трамваї «Вінвей» від зупинки ім. Коцюбинського до площі Василя Стуса.

Фото: vn.20minut.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-