Melovin розповів, чим займається після Євробачення

Melovin розповів, чим займається після Євробачення

Укрінформ
Після пісенного конкурсу Євробачення-2018 український учасник Melovin не збирається розслаблятися і одразу поринає в роботу.

Про це співак розповів на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз ми починаємо роботу над наступним альбомом. Дуже хочеться зробити його максимально несхожим на те, що я робив раніше. Ніякого відпочинку насправді не було. Я прилетів і зразу пішов у студію. Вчора я вже засів на студії і робив нову пісню. Тому що мені не подобається ця фраза, що треба приїхати, відпочити, видихнути. Не виходить видихнути, треба швидше працювати і рухатися далі", - підкреслив Melovin.

За його словами, дуже хочеться в тур по Європі. "Ми зараз працюємо над цим", - сказав співак.

Водночас він повідомив, що вже є дати концертів по Україні.

"Ми починаємо з Києва - 2 червня в Beletage. Це буде дуже круте шоу, буде все красиво і яскраво. Утім, як і завжди я люблю робити. Потім Харків, Дніпро, Львів, Одеса. Поки що по Україні, а потім подумаємо, як виїжджати за кордон", - зазначив Melovin.

Співак також прокоментував новину про те, що виступатиме 19 липня як спеціальний гість на концерті всесвітньо відомого діджея в Києві.

Читайте також: Натовп дівчат з квітами зустрів MELOVINa у Києві

"Це взагалі була мрія. Я виступаю на розігріві у діджея ZEDD - це Антон Заславський. Йому поталанило працювати з величезною кількістю світових артистів: Леді Гага, Селена Гомес, Аріана Гранде, Джастін Бібер... І мені запропонували виступити на розігріві, з чого я дуже щасливий. Це дуже крутий для мене крок уперед. Це буде в STEREO PLAZA, знову величезна кількість людей, знову величезний потік енергетики. Це дуже круто. Це була маленька мрія. І вона збувається", - підкреслив Melovin. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-