«Фізика на пальцях» та «Вальс гормонів». Путівник по Книжковому Арсеналу від «BookChef»

«Фізика на пальцях» та «Вальс гормонів». Путівник по Книжковому Арсеналу від «BookChef»

Укрінформ
Чим порадують читачів українські видавці під час травневого Книжкового Арсеналу?  

30 травня в Києві стартує головна подія для цінителів якісної літератури – VІІI Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал». Чим цікавим порадують читачів українські видавці цього разу?  

Про свої топові новинки Укрінформу розповіли у видавництві «BookChef». 

"Ми цінуємо літературні вподобання й час читача. Кожен день відстежуємо новинки світового книжкового ринку, щоб запропонувати найкраще. Лише за минулий  рік було видано майже 60 книжок", – розповіла PR-менеджер видавництва Оксана Гашинська.

Перша книга, яку радить команда видавців «BookChef» – дитяча енциклопедія Олександра Ніконова "Фізика на пальцях". Ви розумієте теорію Стівена Хокінга і теорію відносності? Чи знаєте ви і чи зможете доступно пояснити основи квантової фізики? Чи розповісте про відкриття Марії Складовської-Кюрі? Бажаєте зрозуміти наймоднішу науку ХХІ сторіччя? – ця книга точно для вас. Не важливо, вчитеся ви в школі чи вже давно закінчили її.

Книга "Легенди Замків України" – справжній скарб для справжніх шанувальників старовинних замків. Українські дослідниці Катерина Дем'янчук та Юлія Ясінська пропонують вам вирушити у подорож. На сторінках цієї книжки герої легенд загубили щось дуже важливе. Прочитай легенду, знайди головних героїв і допоможи їм відшукати все загублене. А ще відвідай ці місця з батьками, сфотографуй і приклей фотографію у книжку на згадку.

У виданні «Лінива мама» педагог та психолог Анна Бикова пояснює, як важливо мамі вміти повертатися до стану душевного спокою. Тільки у точці рівноваги адекватно вирішуються дитячі конфлікти, знаходяться слова для переконання, втішання, заспокоєння. Тільки спокійній мамі дитина довірятиме всі свої проблеми й щедро ділитиметься позитивними емоціями, знімаючи напруженість.

На думку команди «BookChef», книга «Вальс гормонів», написана лікарем Наталлі Зубарєвою – унікальна жіноча енциклопедія здоров'я. Завдяки ній ви дізнаєтесь – як зменшити вагу, позбутися безсоння, стати красунею з ідеальною шкірою, нігтями і волоссям та відчути крила за спиною. Десятки відповідей на найважливіші і серйозні запитання про жіноче здоров'я, про проблеми, пов'язані з гормональним дисбалансом, і їх вирішення.

Письменниця Любов Соболєва вирішила дослідити феномен популярної соціальної мережі Інстаграм. Вона задала своїм читачам дуже слушні питання: для чого ви заходите в Інстаграм? Подивитись, як справи у знайомих? Викласти світлини з учорашньої вечірки? Розвіятися й відпочити? Бажаєте дізнатися, як заробляють у Інстаграм? – тоді книга "Феномен Інстаграм" саме для вас!

В своїй книзі "Homo Deus: За лаштунками майбутнього" ізраїльський дослідник Ювал Ной Харарі піднімає філософські питання, аналізує досвід, який людство здобуло за час свого розвитку, заглиблюється в наші емоції й свідомість. Автор пропонує ескіз майбутнього людства, цілком реальний і не обов'язково райдужний. Ювал Харарі не дає відповідей, а пропонує читачеві самому їх шукати. Відчуйте подих нової епохи вже зараз!

Після майже трирічної перерви Жан Крістоф Ґранже (автор світового бестселера "Багряні ріки") знову радує своїх прихильників першосортним трилером "Лонтано" з дуже складною і захопливою інтригою. У центрі історії родина французького поліцейського Морвана. В країні відбувається низка дивних вбивств, як дві краплі води схожих на ті, що здійснив знаменитий серійний вбивця на прізвисько Людина-віздок у семидесяті роки у Конго. Чи зуміють Морвани протистояти атакам невідомого супротивника, чи стануть жертвою своїх власних пристрастей?

У книзі Дмитра Портнягіна "Трансформатор" зібрана бізнес-мудрість, заснована на особистому досвіді і життєвому шляху автора. Видання буде корисним всім, хто готовий вчитися на чужих помилках, ставити для себе високі цілі й готовий до нових знань. Дмитро – простий хлопець, який зміг досягти успіху і стати відомим і багатим, не маючи стартового капіталу. Він розкриває в книзі всього себе, ділиться своїми переживаннями, мисленням, надихає на досягнення найвищих результатів. Мета автора – максимальний розвиток підприємництва, що неодмінно повинно спричинити процвітання країни.

Також видавництво «BookChef» презентує видання Естер Перель – однієї з найвідоміших дослідниць людських відносин. В своїй новій книзі "Скок у гречку" вона ставить старе, як світ запитання: чому люди зраджують навіть у щасливому шлюбі? Ця проблема приводить дослідницю до більш радикальних висновків. Вона пропонує читачам несподівані аргументи, які допоможуть переосмислити власні уявляння про кохання, шлюб та вірність. 

Антон Фоменко. Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-