Після виступу Козловського у Москві Приходько хоче перевірки усіх звань та нагород

Після виступу Козловського у Москві Приходько хоче перевірки усіх звань та нагород

Укрінформ
Співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько пропонує провести масштабну ревізію звань та нагород, зокрема й серед артистів.

Таку думку вона висловила на своїй сторінці у Facebook, коментуючи виступ співака Віталія Козловського на концерті в Москві 9 травня - на День перемоги.

"Коли він фотографувався та співав дифірамби Нелі Штепі - всі мовчали. Коли він говорив, що не знає хто почав війну - всі мовчали. Заспівав на концерті 9.05.2018 у Москві - всі прокинулись. Ну Слава Богу звісно, але я не про це: от поясніть мені як так - людина, якщо так про Козловського можна висловитися, підтримує колаборантку Штепу, не знає, хто з ким воює, розважає окупантів - заслужений артист України, і людина, яка відмовилася від всіх зв'язків з Росією, їздить на фронт з концертами і допомогою, спускається у шанці і бліндажі до наших Воїнів - заслужений артист України. Так, я про себе. Чому я маю бути в одному "клубі" з ним, Лободою, всякими там Лорак і Повалій, які взагалі "народні"? Може врешті час почати масштабну ревізію звань та нагород?" - написала вона.

Читайте також: Діаспора США бойкотувала концерт Лободи у Чикаго

Приходько також навела приклад, що "Юрій Шухевич, син головного командира УПА Романа Шухевича, багатолітній в'язень радянських таборів, зір там втратив - Герой України і голова фракції "Опозиційний Блок" Юрій Бойко - теж Герой України". "Ну як так? Скільки все це може тривати?" - запитує співачка.

Як повідомлялося, Співак Віталій Козловський 9 травня взяв участь в одному з концертів, присвячених Дню перемоги, в Москві.

При цьому сам співак не вважає свій виступ зрадою і стверджує, що за останні чотири роки жодного разу не виступав в Росії, а виступити на концерті з нагоди Дня перемоги погодився, щоб вшанувати пам'ять ветеранів. З іншої нагоди, як запевнив Козловський, він цього виступу собі не дозволив би.

Як відомо, Козловському у 2009 році було присвоєно звання "Заслужений артист України" - за "вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-