Помер український актор Олег Треповський

Помер український актор Олег Треповський

Укрінформ
На 52 році життя помер народний артист України, відомий актор театру та кіно Олег Треповський. 

Про смерть Олега Треповського повідомив український актор Віталій Салій , інформує телеканал “24”.

Причина смерті актора наразі не відома.

Олег Треповський народився 28 жовтня 1965 року у Волгограді, РРФСР. У 1992 році закінчив Київський театральний інститут імені І. П. Карпенко-Карого (курс М. І. Резніковича).

З 1992 року працював актором київського Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки. Першою його роботою стала п'єса "Молоді роки короля Людовика XIV", де він зіграв головного героя. Останньою роботою на театральній сцені стала "Цинічна комедія" за мотивами п'єси Шекспіра "Міра за міру" в 2012 році.

У 1995 році дебютував у кіно. Свою першу роль в кіно Треповський зіграв у фільмі "Вальдшнепи". У 2011 році Треповський став Народним артистом України.

У 2017 році за виконання головної ролі в короткометражному фільмі "Ґолден лав" (2016, реж. Павло Остріков) актор був номінований на здобуття Національної кінопремії "Золота дзиґа" у категорії "Найкращий актор".

У своєму останньому фільмі – "Таємний щоденник Симона Петлюри" Треповський зіграв головну роль. Зйомки проходили як в Україні (у Львові та в Київській області), так і у Франції (в Парижі). Прем'єру заплановано на  осінь 2018 року.

За своє життя Олег Треповський знявся у десятках фільмів і серіалів, починаючи від "Дня народження Буржуя", і закінчуючи "Сватами" та "Слугою народу". Зокрема, він зіграв у стрічках "Попіл Фенікса" (2004),  "Міський романс" (2006), "Дурдом" (2006), "Джамайка" (2010), телесеріалах "Дев'ять життів Нестора Махно" (2006) і "Смерть гладіатора" (2010) та інших. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-