Тиждень австрійського кіно стартує у Тернополі

Тиждень австрійського кіно стартує у Тернополі

Укрінформ
Найкращі зразки європейського кіномистецтва зможуть переглянути жителі Тернополя під час щорічного фестивалю «Тиждень австрійського кіно», що розпочинається у місті.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

«Вже сьогодні демонструватимуться кращі документальні та ігрові фільми австрійського фестивалю «Ars Electronica 2017». Цього року в програму фестивалю ввійшли три повнометражних фільми, зокрема драма українсько-австрійського виробництва, а також добірка найкращих фільмів «короткого метру», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що буде показано і драму українсько-австрійського виробництва — «Січень - березень» Юрія Речинського. Через історію стосунків великої родини, банальні і незначні вчинки героїв поступово формується комічна картина європейської кризи із її ставленням до мігрантів і справжньою вартістю сучасних цінностей.

Читайте також: До Буковини на фестиваль тюльпанів з’їхалися тисячі туристів

Історію двох безробітних друзів із Відня, які зображують мігрантів для телевізійного шоу, розповість комедія «Мігранти». Автори називають свій фільм «політнекоректною комедією» про сучасні кліше, помилкові ідентичності та «справжніх іноземців».

Окрім цього, на гостей «Тижня австрійського кіно» чекає традиційна добірка найкращих медіаробіт міжнародного фестивалю мультимедійних мистецтв Ara Elektronica.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-