У Тульчині встановлять інтерактивну інсталяцію «Щедрик»

У Тульчині встановлять інтерактивну інсталяцію «Щедрик»

Укрінформ
На Вінниччині у м. Тульчин в рамках реалізації проекту «Леонтович Арт Квартал» встановлять інтерактивний пам’ятник «Щедрику» композитора Миколи Леонтовича за проектом вінницького художника Єгора Лобузнова.

Про це на сторінці спільноти «Леонтович Арт Квартал» Facebook повідомив голова оргкомітету проекту Олександр Нікітюк.

«Конкурс креативних просторових об`єктів та міської скульптури (міських інсталяцій) у м. Тульчин на тему мелодії М. Леонтовича «Щедрик» добіг фіналу. Переможцем конкурсу став проект художника та дизайнера Єгора Лобузнова (м. Вінниця). Проект представляє композицію-присвяту мелодії М. Леонтовича «Щедрик» з використанням світла, музичного інтерактивного супроводу та живлення від природного джерела енергії сонця (сонячної батареї)», - повідомив Нікітюк.

За його словами, ключовим елементом інтерактивного «Щедрика» стане скрипковий ключ, обвитий по спіралі нотним станом з прикріпленими на ньому різнокольоровими дзвониками.  Інсталація підсвічуватиметься і доповнюватиметься музичним супроводом.

Інтерактивний «Щедрик» буде створений та встановлений на території скверу М. Леонтовича в Тульчині у період з 15 квітна по 30 травня.

Загалом до фіналу конкурсу вийшли 10 проектів, їх оргкомітет передав громаді Тульчина, як рекомендовані до реалізації на території міста за рахунок міського бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-