Дев'яті

Дев'яті "Зоряні війни": стали відомі сюжетні подробиці

Укрінформ
Персонажі Джона Боєги та Дейзі Рідлі знову діятимуть разом у дев'ятому епізоді "Зоряних воєн", незважаючи на те, що у восьмому були розділені.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Empire.

Нагадаємо, у сьомому епізоді «Пробудження сили», де герої Фінн і Рей з'явилися вперше в далекій-далекій Галактиці, вони майже весь екранний час провели разом.

Але сценаристи «Останніх джедаїв» розділили тандем, що його так вподобали фанати: персонаж Боєги порозумівся із дівчиною-техніком з Опору на ім'я Роуз, а героїня Рідлі весь фільм розбиралася то із Люком Скайвокером, то з Кайло Реном, то - у самій собі.

Для тих, кого розчарував розділення улюблених героїв, - гарна новина. За словами Боєги, у дев'ятому епізоді Фінн і Рей возз'єднаються в кадрі.

"Я ще не читав сценарій, але Дейзі скинула мені повідомлення зі словами: „О, чорт забирай, я тільки-но почула від Джей Джея (Абрамса - Ред.), що ми знову будемо разом“. І я дуже схвильований тим, що Фін і Рей знову в тандемі», - сказав Боєга на конвенті AwesomeCon минулими вихідними.

Читайте також: Зйомки дев'ятих "Зоряних воєн" стартують улітку

Також актор повторив те, що вже казав раніше: «Думаю, що в останній главі буде тотальна війна між Опором і Верховним порядком, тож ми маємо бути готові».

Нагадаємо, для зйомок заключного епізоду нової трилогії в режисерське крісло повернувся Джей Джей Абрамс. Зйомки мають стартувати цьогоріч.

Прем'єру дев'ятого епізоду "Зоряних воєн" заплановано на 20 грудня 2019 року..

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-