Завершили зйомки документального фільму

Завершили зйомки документального фільму "Гоголь Док"

Відео
Укрінформ
Кінокомпанії "Трумен Продакшн" та "Федорова Продакшн" представили Державному агентству з питань кіно завершений виробництвом документальний фільм Аліси Павловської "Гоголь Док".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Держкіно.

"Героями фільму є організатори "ГогольFESTу" Влад Троїцький, Андрій Баль, Максим Демський та Олексій Леонов. Зйомки стрічки проходили у Києві на "Арт-заводі Платформа" у 2016 році. "Гоголь Док" братиме участь у фестивалях документального кіно вже цього року", - зазначають в Держкіно.

Проект картини став одним з переможців десятого конкурсного відбору Держкіно, отримавши державне фінансування розміром 1 млн 65,8 тис. грн. Загальна вартість виробництва фільму - 1 млн 522,6 тис. грн. Продюсери фільму - Валерій Калмиков та Альона Федорова.

Читайте також: "Будинок "Слово" просуватимуть через Google, Amazon та iTunes

Фільм розповідає про те, що Україна сьогодні – це ідеальне середовище для вільної творчості. На арт-платформі "ГогольFEST", яка є фабрикою творчості сучасного мистецтва, закладається фундамент багатовікової мрії народів – Вежа Вавилон! Поєднання мультинаціональних культурних традицій у музиці, живописі, театрі, кіно, скульптурі тощо, на думку організаторів фестивалю, є головним інструментом споруди.

Відео: Держкіно України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-