У карнавалі на одеській

У карнавалі на одеській "Гуморині" взяли участь майже 2,5 тисячі людей

Фото
Укрінформ
Тисячі одеситів і гостей міста вийшли сьогодні на центральні вулиці міста, щоб узяти участь у традиційній "Гуморині".

Яскрава карнавальна хода Дерибасівською-Пушкінською і Приморським бульваром завершилась, а зараз триває концерт українських виконавців на головній сцені поряд з Театром опери та балету й інші святкові заходи, повідомляє кореспонденти Укрінформу.

"У костюмованих 45 блоках карнавальної ходи "Гуморини", що проходила цього року під гаслом "Одеса - для всіх і всі для Одеси", взяли участь близько двох з половиною тисяч осіб.

Шоу-конкурс "Косплей" в Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Усі ми радо зустрічали учасників фестивалю клоунів і мімів "Комедіада", оркестрантів одеського гарнізону Нацгвардії, курсантів морських навчальних закладів, аніматорів, байкерів і професійних косплеєрів.

Святкові заходи триватимуть до кінця дня у центрі міста і на різних локаціях", - зазначила керівник департаменту культури і туризму Одеської міськради Тетяна Маркова.

Відкрили карнавальну ходу оркестранти, що пронесли величезну жовту гумову качечку, яка віднині стала новим символом "Гуморини".

У карнавалі на одеській "Гуморині" взяли участь майже 2,5 тисячі людей / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Відбувся "марш супергероїв", "парад живих скульптур", забіг у смішних костюмах International Fun Run, який організувала громадська організація "Sport Socium".

"Учасники, костюми яких визнані кращими, отримають призи - сертифікати на 500 гривень у кафе здорового харчування", - сказав лідер ГО "Sport Socium" Віталій Гілевич.

На Грецькій площі триває ярмарок "Одеса багатонаціональна", де гостям пропонують скуштувати національні страви й придбати сувеніри, що відображають різноманіття культур в Одесі.

Читайте також: Сьогодні відзначають День сміху та Міжнародний день птахів

Цього року серед учасників "Гуморини" був і Юджін Чаплін - син зірки німого кіно Чарлі Чапліна. Він привіз знятий 80 років тому фільм "Цирк", в якому знімався його знаменитий батько.

На імпровізованій сцені на перехресті Ланжеронівської і Пушкінської перед учасниками свята виступлять артисти "95 кварталу", учасники "Ліги сміху" та переможці міжнародного фестивалю "Комедіада". У концерті, де хедлайнером є Вєрка Сердючка, також візьмуть участь групи "Авіатор", "Гроші вперед", "Mountine breeze", співак Alekseev та інші артисти.

Увечері в Одеському академічному театрі музичної комедії ім.Водяного відбудеться  концерт Dizel show, в обласній філармонії виступить "Лісапетний батальйон", а в Російському драматичному театрі покажуть виставу "Чоловік перед дзеркалом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-