Трилер з Жаном Рено виходить в український прокат

Трилер з Жаном Рено виходить в український прокат

Укрінформ
В український прокат 29 березня виходить екранізація детективного бестселера - трилер "Дівчина в тумані". Головні ролі у фільмі виконали Тоні Сервілло та Жан Рено.

Про це повідомляє компанція Артхаус Трафік.

"Головну роль у фільмі виконав зірка італійського кіно, лауреат Європейської кіноакадемії Тоні Сервілло, знайомий українським глядачам по роботі з Паоло Соррентіно – у першу чергу, у стрічці "Велика краса". Роль психіатра Аугусто Флореса, який приєднується до розслідування, стала однією з останніх для відомого француза Жана Рено – нещодавно актор оголосив про закінчення кар'єри", - ідеться в опвідомленні.

Зазначається, що режисером фільму виступив автор роману "Дівчина в тумані", письменник Донато Каррізі. Це його перша робота в кіно – свій бестселер він писав, знаючи, що на книгу чекає екранізація. Продюсери майбутньої стрічки запропонували Каррізі написати сценарій для "чистого трилера". До того, як стати одним із найуспішніших італійських авторів, Каррізі працював криміналістом і адвокатом.

Читайте також: Саме в Україні варто знімати кіно – Президент зустрівся з Жаном Рено

Роман "Дівчина в тумані" був виданий у 26 країнах і проданий накладом більш ніж мільйон примірників. Фільм став хітом італійського прокату, посівши третє місце за підсумками річних касових зборів, він поступився лише блокбастерам "Тор: Рагнарок" і "Воно".

Події у фільмі відбуваються у маленькому альпійському містечку. Напередодні Різдва 16-річна Анна Лу вийшла з дому і зникла. Немає ні тіла, ні будь-яких слідів боротьби, ні свідків - нічого. Незабаром у місті з'являється інспектор Фогель, відомий фахівець із затримання маніяків і серійних убивць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-