"Викрадена принцеса" б‘є рекорди прокату - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко привітав команду, що працювала над створенням мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила".

Про це Глава держави написав у Facebook

"Надзвичайно приємно, що у нас з'явилося власне українське анімаційне кіно, яке б‘є рекорди прокату. Вітаю всю команду, яка працювала над картиною «Викрадена принцеса», з неймовірним успіхом", - зазначив Порошенко.

За його словами, мультфільм продемонстрував вражаючий результат касових зборів прокату для українських фільмів – 21,5 млн грн за один вікенд.

Президент подякував творцям мультфільму за чудову роботу.

Як повідомляв Укрінформ, український мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" вийшов у широкий кінотеатральний прокат в Україні  7 березня і за перший вікенд зібрав у прокаті понад 21 мільйон гривень.

Читайте також: Мультфільм "Викрадена принцеса" за перший вікенд зібрав майже 21,5 мільйона

Проект "Викраденої принцеси" став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно, яке надало йому фінансову підтримку розміром 19 млн 44,4 тис. грн, що становить майже 20% від загальної вартості виробництва фільму. Режисував стрічку Олег Маламуж. Автором сценарію є Ярослав Войцешек, продюсером - Єгор Олесов, художником-постановником - Крістіан Коскінен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-