"Термінатор 6": зйомки стартують улітку

Укрінформ
Зйомки нового «Термінатора», постановкою якого займається Тім Міллер («Дедпул») під керівництвом самого Джеймса Кемерона, стартують у червні 2017 року..

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Digital Spy.

Інформацію підтвердив і Арнольд Шварценеггер, який повертається до культової ролі кіборга Т-800 і возз'єднається на майданчику з Ліндою Гемілтон, яка двічі зіграла Сару Коннор в оригінальних фільмах Кемерона.

«Ми починаємо знімати в червні, зйомки триватимуть до середини жовтня. І так, я беру участь у цьому. Із нетерпінням чекаю повернення до ролі Т-800. Це буде здорово! Тім Міллер і Джеймс Кемерон спільно контролюватимуть процес», - заявив Шваценеггер у розмові з TheArnoldFans.

Нагадаємо, шоста частина франшизи проігнорує три останні фільми та продовжить історію, яку розповів «Судний день». Гемілтон і Шварценеггер повернуться більшою мірою для ностальгії, основну ж сюжетну дію візьмуть на себе нові персонажі у виконанні молодих акторів: наразі триває пошук молодої актриси на головну роль.

Читайте також: Фільм "Кіборги" планують показати у більшості столиць Європи

«Термінатор 6» вийде на екрани 27 липня 2019 року. Для прокату назву, швидше за все, буде змінено, тобто замість цифри 6 з'явиться який-небудь підзаголовок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-