Євробачення-2018: стали відомі перші фіналісти нацвідбору

Євробачення-2018: стали відомі перші фіналісти нацвідбору

Відео
Укрінформ
Фіналістами першого півфіналу нацвідбору на Євробачення-2018 стали VILNA, The Erised і LAUD. 

Про це повідомляє UA:Перший.

Журі, до якого увійшли Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов, поставило найвищі бали CONSTANTINE, Сергію Бабкіну та Laud. Глядачі найвище оцінили Vilna, The Erised і Laud.

У першому півфінал, що відбувся 10 лютого, за право представляти Україну на Євробаченні-2018 боролися такі виконавці: CONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, KAZKA, The Вйо, KOZAK SYSTEM, VILNA, Pur:Pur, The Erised.

Читайте також: Евробачення-2018: Український співак бере участь в нацвідборі Білорусі

А вже за тиждень ще дев’ятеро українських артистів вийдуть на сцену національного відбору, щоб представити свої пісні для Євробачення. У другому півфінал глядачі та судді оцінюватимуть виступи: INGRET, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA та DILEMMA.

Під час першого півфіналу нацвідбору виступали також запрошені гості. Свою конкурсну пісню "Lie to Me" виконав представник Чехії на Євробаченні-2018 Міколас Йозеф.

Окрім того, на сцену українського нацвідбору повернувся гурт O.Torvald. У виконанні колективу прозвучала композиція "Ліхтарі" із нового альбому "Бісайди".

Нацвідбір на Євробачення-2018 офіційний мовник UA: ПЕРШИЙ проводить спільно з телеканалом СТБ. Другий півфінал відбудеться 17 лютого. Фінал, коли Україна обере артиста, який представлятиме країну на Євробаченні у Лісабон, відбудеться 24 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-