Amazon запускає у виробництво серіал «Конан-варвар»

Amazon запускає у виробництво серіал «Конан-варвар»

Укрінформ
Після кількох повнометражних екранізацій історія кіммерійського воїна Конана, створеного американським письменником Робертом Говардом, отримає телевізійну адаптацію.  

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Deadline.

Конан-варвар — герой, який після смерті батька залишає своє рідне плем'я та межі відомої йому території, аби влаштувати вендету за кров свого роду. Але в підсумку небезпечну подорож змушує його битися з різними надприродними силами.

Найвідомішими виконавцями ролі Конана стали Арнольд Шварценеггер і Джейсон Момоа, якого ми знаємо за образами кхала Дрого з «Гри престолів» й Аквамена з «Ліги справедливості».

Нещодавно потоковий сервіс Amazon сильно витратився на запуск у виробництво серіалу за «Володарем Перснів», але вирішив, що треба більше пригодницького фентезійного контенту. Роберт Говард вважається одним із засновників жанру героїчного фентезі, і його часто ставлять в один ряд саме із Толкіном, автором "Володаря Перснів".

Читайте також: HBO назвав дату виходу другого сезону "Світу Дикого Заходу". Трейлер

Для роботи над серіалом про Конана об'єднаються Раян Кондал, творець антиутопічного науково-фантастичного серіалу «Колонія», і Мігель Сапочник, один з постановників «Гри престолів». Терміни виробництва наразі не уточнюються.

Фільм "Конан-варвар" (1982). Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-