"Зоряні війни": нові фільми знімуть творці "Гри престолів"

Укрінформ
Творці серіалу «Гра престолів» займуться зйомками нових фільмів циклу «Зоряні війни».

Про це повідомляє itc.ua з посиланням на офіційний сайт "Зоряних воєн", де розміщена відповідну заяву.

Ще минулого року кіностудія Lucasfilm анонсувала випуск нової трилогії за «Зоряними війнами», яким займеться режисер і сценарист фільму «Зоряні війни: Останні джедаї» Райан Джонсон.

Тепер же компанія найняла сценаристів і продюсерів телесеріалу «Гра престолів» Девіда Беніоффа та Дена Вайсса для створення інших нових серій фільмів по всесвіту «Зоряних воєн».

Нові фільми не будуть пов'язані сюжетно з попередніми трилогиями «Зоряних воєн» і майбутньою четвертою трилогією Райана Джонсона. Поки не повідомляються ні подробиці щодо сеттінгу, ні дати виходу фільмів.

Під час конференц-дзвінка, присвяченого фінансовим результатами чергового кварталу, керівник Disney Боб Ігер зазначив, що дует «візьме певний часовий момент з історії Star Wars і буде з ним працювати».

Читайте також: Вийшов тизер спін-офу "Зоряних воєн" про молодого Гана Соло

Загалом цей анонс дає деяке уявлення про стратегії Disney і Lucasfilm щодо франшизи. Боб Ігер ніколи особливо не намагався приховати, що студія хоче продовжувати знімати фільми по всесвіту Star Wars. Але тепер зрозуміло, що стратегія полягає в тому, щоб плавно перейти від короткострокових проектів на кшталт трьох нових частин за сагою про Скайвокерів і відгалужень по окремим персонажам («Бунтар один. Зоряні Війни. Історії» і майбутній «Соло. Зоряні війни: Історії») до переплетених історій за Star Wars, що відбувається в одному часовому відрізку, як у випадку фільмів Marvel.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-