Порошенко радить українцям подивитися фільм про Василя Сліпака

Порошенко радить українцям подивитися фільм про Василя Сліпака

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко радить українцям подивитися новий український фільм «Міф» про Героя України, оперного співака Василя Сліпака, який загинув на Донбасі.

Про це Глава держави написав на своїй сторінці у Facebook

“У різних містах України почалися прем’єрні покази нової української стрічки «Міф», знятої за підтримки Держкіно. Фільм розповідає історію всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака. Після збройної агресії Росії він пішов добровольцем захищати територіальну цілісність країни на сході. Ціною власного життя Василь, який отримав позивний «Міф», не раз рятував побратимів, однак сам загинув від кулі снайпера”, - наголосив Порошенко

Він додав, що стрічка режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія – це невигадана історія Героя, історія сучасної України, яка бореться за свою незалежність.

“Фільм «Міф» - важливе кіно, яке варто побачити”, - підкреслив Порошенко.

Як повідомлялося, Василь Сліпак загинув 29 червня 2016 року від кулі снайпера поблизу Луганського Бахмутського району Донецької області. 

30 червня 2016 року Сліпак був нагороджений орденом "За мужність" I ступеня (посмертно), а у лютому 2017 року Президент присвоїв йому звання Героя України.

Читайте також: Фільм про Василя Сліпака виходить у всеукраїнський прокат

26 січня стартував прем’єрний тур авторів фільму "Міф" містами України.

Всеукраїнський прокат фільму про Василя Сліпака розпочнеться 8 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-