У Києві в понеділок починаються

У Києві в понеділок починаються "Кінозустрічі з Романом Балаяном"

Укрінформ
У Києві в Домі “Майстер Клас” 29 січня стартує своєрідний міні-фестиваль фільмів видатного кінорежисера, продюсера і сценариста Романа Балаяна.

Про це повідомляє прес-служба закладу.

"Щопонеділка глядачі матимуть можливість не лише знайомитися із стрічками Балаяна, а й зазирати за лаштунки творчого процесу, дізнаватися подробиці створення фільмів, а також тих непроявлених сюжетів, які відбувалися на знімальному майданчику чи за його межами. На запитання глядачів відповідатиме сам режисер - Роман Балаян”, - йдеться в повідомленні.

Першим в рамках проекту “Кінозустрічі з Романом Балаяном” відбудеться перегляд стрічки "Бірюк" (1977 р.). Початок о 19:00. "Бірюк" – соціальна кінодрама за мотивами однойменного оповідання з циклу "Записки мисливця" Івана Тургенєва. Третя за рахунком режисерська робота Балаяна.

Читайте також: Розенко анонсував прем'єру фільму про Петлюру на 2018 рік

“Водночас проект "Кінозустрічі з Романом Балаяном" – це лише перше занурення”, - зазначили організатори і додали, що впродовж березня та квітня 2018 року на відвідувачів Дому МК чекають музичні й театральні події, безпосередньо пов’язані з іменем Балаяна. Ці заходи присвячені 77-річчю режисера, день народження якого - 15 квітня.

Розклад кінопоказів і зустрічей з Романом Балаяном:

5 лютого, 19:00 – художній фільм "Польоти уві сні та наяву" (1982);

19 лютого, 19:00 – телефільм "Поцілунок" (1983);

26 лютого, 19:00 – художній фільм "Бережи мене, мій талісман" (1986);

5 березня, 19:00 – драма "Філер" (1987);

12 березня, 19:00 – "Ніч світла" (2004).

Після кінопоказів глядачі матимуть унікальну можливість поспілкуватися з Романом Балаяном. Вхід вільний. Реєстрація на події за телефоном - 044 594 10 63. Партнер проекту - Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-