Зірка

Зірка "Гри престолів" анонсувала дату виходу восьмого сезону

Укрінформ
Ще одна зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс, яка виконує роль Арії Старк, анонсувала дату виходу на екрани 8 сезону серіалу.

Про це вона заявила в інтерв'ю Metro, інформує "24 канал".

За її словами, зйомки 8 сезону будуть завершені в грудні 2018 року, а його прем’єра відбудеться в квітні 2019 року.

"Ми завершимо зйомки в грудні й у квітні покажемо першу серію. Інтервал (між завершенням зйомок і показом) цих величезних серій сягне чотирьох місяців. Ми не збираємося поспішати з новим сезоном взагалі. Ми багато чим завдячуємо нашій аудиторії, шанувальникам, тому викладемося для фіналу на повну", - зазначила Вільямс.

Вона побажала своєму персонажу – Арії Старк врешті-решт "знайти спокій" і "позбутися гніву та бажання помсти, що супроводжували її протягом усієї подорожі".

Раніше творці "Гри престолів" офіційно повідомили, що 8 сезон вийде на телеекрани 2019 року, але точної дати на сайті телекомпанії НВО не оприлюднювали. Як відомо, у восьмому і вже останньому сезоні "Гри престолів" буде найменша кількість епізодів за всю історію серіалу – лише шість.

Читайте також: За всесвітом "Гри престолів" можуть зняти 5 серіалів, перший вийде в 2020

Як повідомлялося, в основу серіалу "Гра престолів" лягли романи саги "Пісня Льоду і Полум'я" Джорджа Р.Р.Мартіна, які він публікує з 1996 року. Події роману розвиваються навколо політичних і не тільки інтриг у боротьбі за владу над вигаданим континентом Вестерос. І правитиме той, хто посяде Залізний трон.

Однак події серіалу, який виходить на каналі HBO з 2011 року, вже обігнали сюжетні лінії змальовані в книгах. Тому сюжети шостого, сьомого та восьмого (останнього) сезону базуються на чорнових варіантах книг, які ще не вийшли, консультаціях Мартіна і сюжетних напрацюваннях авторів "Гри престолів".

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-