Ще одну зірку Голлівуда звинуватили у сексуальних домаганнях

Ще одну зірку Голлівуда звинуватили у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Лауреата премії "Золотий глобус" актора Джеймса Франко декілька жінок звинуватили в неналежній поведінці.

Про це повідомляє Daily News.

"Актриса Вайолет Пейлі заявила, що актор сексуально домагався її і намагався заманити її 17-річну подругу у свій готельний номер", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Пейлі написала про це у своєму Twitter після церемонії вручення премії "Золотий глобус", на якій знаменитості виступили проти сексуального насильства.

Актора звинуватила і його колишня студентка у кіношколі Сара Тітер-Каплан. Вона стверджує, що Франко змусив її роздягнутися на знімальному майданчику, тому що "цього вимагав контракт".

Як повідомлялося, 7 січня пройшла церемонія вручення нагород "Золотий глобус 2018". Більшість актрис вдягнули чорні сукні, чоловіки прикріпили на лацкани значки з написом TimesUp ("Час вийшов"). Так називається кампанія, організована представницями шоу-бізнесу з метою добитися покарання для винних у домаганнях.

Читайте також: У Голлівуді запустили кампанію з протидії сексуальним домаганням

Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях здійнялась у Голлівуді після публікації New York Times про домагання з боку продюсера Гарві Вайнштайна, якого звинуватили, зокрема, "оскароносиці" Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Згодом звинувачення у сексуальних домаганнях пролунали також щодо акторів Кевіна Спейсі, Дастіна Хоффмана та стендап-коміка Луї Сі Кея.

Вайншейна виключили зі складу Британської академії кіно. А авторів серіалу "Картковий будиночок", де Спейсі грає головну роль, змушують переписати сценарій через скандал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-