Українська короткометражка перемогла на Талліннському кінофестивалі

Українська короткометражка перемогла на Талліннському кінофестивалі

Відео
Укрінформ
Фільм-дебют Філіпа Сотниченка "Технічна перерва" став переможцем конкурсної програми POFF Shorts International Competition Sleepwalkers 21-го Талліннського міжнародного кінофестивалю.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно, за підтримки якого створений фільм 

"У рамках  Tallinn Black Nights Film Festival (Естонія), що акредитований Міжнародною федерацією асоціацій кінопродюсерів як фестиваль класу "А", відбулася також світова прем’єра стрічки. Виробництво здійснила студія "ВІАТЕЛ" у партнерстві з "СУК" та KWA Sound Production за 100% підтримки Держкіно. Продюсер фільму – Валерія Сочивець. Головні ролі  виконали Ніна Тараруєва та Сергій Горний. Оператор-постановник – Ярема Малащук", - ідеться в повідомленні.

У жовтні цього року "Технічна перерва" отримала нагороду за "Найкращий український фільм" міжнародного кінофестивалю короткометражного кіно WIZ-ART.

Події фільму відбуваються під час технічної перерви у супермаркеті. Вагітна касирка встигає здійснити чергову крадіжку на роботі, реалізувати вкрадене на ринку, втратити надію на материнство і знову повернутися на своє робоче місце.

21-ий Талліннський міжнародний кінофестиваль триватиме до 3 грудня. У головному конкурсі фестивалю представлений містичний трилер Володимира Тихого "Брама", також створений за підтримки Держкіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-