Порошенко подякував Девіду Лінчу за відкриття фонду в Україні

Порошенко подякував Девіду Лінчу за відкриття фонду в Україні

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко зустрівся з американським кінорежисером Девідом Лінчем, який прибув до Києва для відкриття представництва свого благодійного фонду.

Про це глава держави повідомив у суботу у Facebook.

Петро Порошенко зустрівся з Девідом Лінчем / Фото: Михайло Палінчак, Укрінформ

"Зустрівся з легендарним американським кінорежисером Девідом Лінчем. Він прибув до України для відкриття представництва благодійного фонду. Фонд Лінча займається трансцендентальною медитацією, допомагає ветеранам війни, біженцям, жертвам домашнього насилля. Подякував за рішення відкрити в Україні цей фонд. Це важлива та символічна місія", - зазначив президент.

Порошенко додав, що нині це дуже актуальне та важливе питання для України, яка переживає часи війни і потерпає від російської агресії.

"Сотні тисяч українських військових повертаються з війни і потребують психологічної реабілітації. Люди мають отримати допомогу у подоланні стресу, адже страждають від цього не лише військові, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, а й цивільні", - зазначив глава держави.

Як повідомлялося, Девід Лінч приїхав до Києва на відкриття українського представництва всесвітнього благодійного фонду David Lynch Foundation, заснованого в 2005 році для фінансування навчання трансцендентальній медитації. Згодом фонд розширив свою діяльність: тепер він допомагає ветеранам воєн, біженцям, жертвам домашнього насильства, безхатченкам.

Лінч відомий за такими фільмами та серіалами, як "Твін Пікс", "Малхолланд Драйв", "Дикі серцем", "Людина-слон".

У травні 2017 року Лінч заявив, що планує піти з кіно після виходу третього сезону "Твін Пікс".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-