"Молодість. Пролог - 47" оголосила переможця

Укрінформ
На спеціальній фестивальній події "Молодість. Пролог – 47", що відбувалася у Києві 21-22 жовтня, оголосили переможця Національного конкурсу короткометражних фільмів.

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

"Головний приз "Золотий Скіфський Олень" отримав Павло Остріков за фільм "Випуск’97". Окрім цього, режисер отримав грошовий приз від офіційного партнера фестивалю, спонсора Національного конкурсу короткометражних стрічок, оператора державних лотерей М.С.Л.  у розмірі 50 000 гривень", - ідеться в повідомленні.

Спеціальні відзнаки журі отримали фільм "Ма" режисерки Марії Стоянової та стрічка "Останній запис" (Німеччина - Україна) режисерів Сипрієна Клеман-Дельмаса та Ігоря Косенка.

Крім цих стрічок, у Національному конкурсі на події "Молодість. Пролог – 47" взяли участь ще 16 короткометражок. Загалом ще, за словами організаторів, до відбору цього року надійшло понад 300 робіт українських режисерів.

Читайте також: Гройсман певен, що Рада найближчим часом ухвалить законопроекти про кіно

Також оголошено переможців міжнародного пітчингу проектів Boat Meeting - це роботи "Опівнічний потяг" Анни Якімовської та "Останній ковбой" Кріса Мартіна. Переможцем і володарем основного призу в розмірі 10 тис. дол. на постпродукцію став "Загін 32" Олександра Лідаговського.

Як повідомлялося, короткометражка Павла Острікова здобула перемогу на Одеському міжнародному кінофестивалі та спеціальний приз кінофестивалю у Локарно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-