"Тихоокеанський рубіж 2": вийшов перший трейлер

Відео
Укрінформ
У Мережі оприлюднили перший трейлер продовження фільму "Тихоокеанський рубіж" - "Тихоокеанський рубіж: Повстання".

Про це повідомляє multikino.com.ua.

Масштабний конфлікт між потойбічними монстрами, які руйнують все на своєму шляху, і пілотованими людьми супермашинами, які були створені для боротьби з ними, опинився лише прелюдією до страхітливої ​​атаки на людство в другому фільмі.

Джон Боєга втілює образ повстанця Джейка Пентекоста - перспективного пілота. Його батько став легендою, віддавши своє життя заради забезпечення перемоги людства в битві проти жахливого Кайдзу. Відтоді Джейк відмовляється від тренувань і вливається в підпільний світ криміналу. Але коли невідворотна загроза у вигляді величезних монстрів проривається крізь міста, поставивши весь світ на коліна, хлопцеві випадає останній шанс стати гідним спадкоємцем свого батька, заручившись підтримкою сестри Мако Морі (Рінко Кікучі), яка очолює нове покоління пілотів. Джейк і Мако жадають справедливості, мріючи помститися за полеглих, але їх єдина надія на перемогу криється в об'єднанні перед обличчям глобальної катастрофи, що несе смерть і руйнування всьому живому.

Незабаром до Пентекоста долучаються обдарований пілот Ламберт (Скотт Іствуд) і 15-річна хакер єгерів Амара (Кейлі Спейн), які стануть для нього новою родиною. Тепер цій потужній команді треба захистити Землю від неймовірної загрози і дати вирішальний бій безжальним інопланетним чудовиськам.

Читайте також: Анджеліна Джолі стала продюсером мультфільму, створеним українкою

Режисером блокбастера виступив Стівен С.ДеНайт - головний сценарист першого сезону «Шибайголови» і автор серіалу «Спартак». Сценарій написав Джон Спейтс ( «Прометей», «Доктор Стрендж»), а в продюсерів значиться постановник першої частини Гільєрмо дель Торо. Також у фільмі зіграли Чарлі Дей, Адріа Архона, Берн Горман, Леві Меден, Джеймі Слейтер, Дастін Клер, Маріса Ламоніка і інші.

В український прокат "Тихоокеанський рубіж: Повстання" вийде 22 березня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-