Кейт Вінслет приєдналася до «Аватарів»

Кейт Вінслет приєдналася до «Аватарів»

Укрінформ
Через 20 років після спільної роботи над «Титаніком» Джеймс Кемерон знову запросив Кейт Вінслет на знімальний майданчик. Актриса приєдналася до зйомок сіквелів «Аватара».

Про це пише oKino.ua з посиланням на Empire.

Двадцять років тому Кейт Вінслет з'явилася в ролі Роуз в «Титаніку».З тих пір режисер Джеймс Кемерон шукав можливість і відповідну героїню, щоб знову попрацювати з актрисою. І ось нарешті знайшов. Вінслет приєдналася до акторського складу сіквелів «Аватара».

Нагадаємо, Кемерон почав зйомки минулого тижня. Всі чотири сіквела знімаються одночасно двома блоками. Кейт Вінслет дісталася роль когось по імені Ронал. Але крім імені, про її персонажа на даний момент нічого невідомо.

«Ми з Кейт вже цілих двадцять років шукали спільний проект, після нашого співробітництва на „Титаніку“, яке було одним з найбільш корисних у моїй кар'єрі. І ось тепер я не можу дочекатися, коли вона втілить образ Ронал», — прокоментував постановник.

Читайте також: "Людей в чорному" перезапускают з новими акторами

Таким чином, Вінслет приєдналася до Сема Уортингтону, Зої Салдане, Сігурні Уівер, Стівену Ленгу, Клиффу Кертіса і декільком юних акторів, фото яких було оприлюднено минулого тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-