Замість Стетхема в рекламі у Києві знявся його український двійник - ЗМІ

Замість Стетхема в рекламі у Києві знявся його український двійник - ЗМІ

Оновлено
Укрінформ
Британський актор Джейсон Стетхем не прилітав до Києва для зйомок реклами в Національному спорткомплексі "Олімпійський".

Про це у четвер повідомляє ТСН

"Світлини із буцімто голлівудським актором Джейсоном Стетхемом, зроблені у Києві на НСК "Олімпійський", спричинили неабиякий резонанс у мережі. Проте, як стало відомо ТСН з власних джерел, до столиці зірка стрічки "Перевізник" не прилітав. Замість нього у рекламі знявся його український двійник", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про підміну в соцмережі написав користувач, якому вдалося сфотографуватися зі "Стетхемом" ще наприкінці серпня, коли тривали зйомки ролика. Він опублікував селфі з чоловіком та зазначив, що "це – Антон. І він дуже схожий" на Стетхема.

За даними видання, двійником Стетхема виявився Антон Жуков. Чоловік публікував у Facebook фото та відео із НСК "Олімпійський", де проходили зйомки. Судячи зі світлин, український актор дійсно дуже схожий на голлівудського колегу.

Зазначимо також, що прес-служба НСК "Олімпійський", яка опублікувала інформацію про приїзд Стетхема, пізніше виправила свій допис, взявши ім'я та прізвище актора в лапки.

Раніше ЗМІ повідомляли, що зірка фільму "Перевізник" британський актор Джейсон Стетхем знімався у рекламі в Національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві.

Читайте також: Покровськ прийме прем’єрний етнофестиваль "Східний оберіг"

Стетхем відомий за фільмами британського режисера Гая Річі "Карти, гроші, два стволи", "Великий куш" і "Револьвер". Також він знімався в головних ролях у кількох голлівудських та європейських блокбастерах "Перевізник", "Адреналін", "Війна", "Смертельні перегони". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-