ВінниціЯнський кінофестиваль роздав

ВінниціЯнський кінофестиваль роздав "золотих літаючих слонів"

Відео
Укрінформ
У Вінниці відбулася церемонія нагородження переможців ХІ Між Народного ВінниціЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно. 

Авторам найкращих робіт у чотирьох номінаціях вручили призи – "Золотих літаючих слонів", повідомив кореспондентові Укрінформу програмний директор фестивалю Олександр Шемет.

"Родзинкою цьогорічного ХІ Між Народного ВінниціЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно стала участь конкурсантів з усіх континентів – є одна відеоробота навіть з Антарктики. Всі конкурсні роботи цікаві, яскраві, але перемагають найкращі – вони й стали володарями "Золотих літаючих слонів" у чотирьох номінаціях з 22 учасників", - повідомив Шемет.

За його словами, учасники фесту боролися за першість у чотирьох конкурсних номінаціях – відеокліп, анімація, реклама та "SHORT, побери" (короткометражки).

За рішенням фестивального журі, до якого входять діячі кіно, культури та шоу-бізнесу, найкращим серед представлених на конкурс відеокліпів визнано роботу Студії "Квартал 95" – "День Високомобільних десантних військ навпаки" (Україна).

"Золотого літаючого слона" в номінації анімація виборола робота Walt Disney – "Шлях до серця" (США).

Найкращим рекламним відео визнано роботу "Chanel +" - рекламний ролик до фільму "Марш імператора".

У номінації "SHORT, побери" переміг короткометражний фільм французів з JPZtudio "Світило" (luminaris).

Цьогоріч до переліку традиційних номінацій додалася ще одна "місцева" - "Шведінг", у якій вінницькі автори представляли свої ремейки на відомі кінострічки. Робота вінницької комaнди "Paramamont" - комедійний ремейк нa оскароносний фільм "Титaнік".

Як відомо, Між Народний ВінниціЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно започатковано у Вінниці, вперше його було проведено 2007 року.

Фото: Моя Вінниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-