Міла Куніс та Ештон Катчер приїхали у Чернівці

Міла Куніс та Ештон Катчер приїхали у Чернівці

Фото
Укрінформ
Зіркова пара Міла Куніс та Ештон Катчер відвідала Чернівці - місто, в якому народилася актриса.

Подружжя приїхало до Чернівців із Будапешта, де актори беруть участь у зйомках, повідомляє "Молодий буковинець".

"Вони приїхали з Будапешта буквально на кілька годин по особистих питаннях. Зустрілися з ними у кав’ярні "Кофеїн" поблизу Театральної площі. Мілі та Ештону дуже сподобалося місто. Я помітив у них тільки єдиний натяк на погані українські дороги", - розповів кінорежисер Сергій Скобун, який провів для зірок екскурсію містом.

За його словами, спочатку спілкування йшло англійською мовою, але пізніше Куніс попросила перейти на російську. "Я дома, и я хочу разговаривать на родном языке", - сказала вона.

"Розмовляли про кіно, розмовляли про той проект, який ми їй запропонували. Вони подивилися частину відео із фільму "Легенда Карпат", і їм сподобалося", - додав Скобун.

Читайте також: Світові зірки у вишиванках

Він також сказав, що у Куніс є бажання знятися в українському фільмі. "Вона побачила ці зйомки, які ми проводили. Сподобалися ті локації і ті костюми. Вона так і сказала: "Я би залюбки знялася в якомусь українському фільмі", - розповів режисер Скобун.

Чернівчанин провів екскурсію зірковій парі по вулиці Кобилянської. Також вони побували поблизу драмтеатру і на Соборній площі.

"А на завершення зустрічі я подарував Мілі букет квітів. Ештон тоді сказав: "А для мене букет де? Я теж люблю квіти!" - розповів Скобун.

Як відомо, голлівудська акторка Міла Куніс народилась у 1983 році у Чернівцях. У 1991 році родина емігрувала до США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-