Сігурні Вівер розповіла, про що будуть чотири майбутні

Сігурні Вівер розповіла, про що будуть чотири майбутні "Аватари"

Укрінформ
Акторка Сігурні Вівер готується повернутися до образу доктора Грейс Огустін у продовженні "Аватара", зйомки якого стартують вже восени.

Своїми думками про важливість нових фільмів актриса поділилася в інтерв'ю Entertainment Weekly, повідомляє Кіноафіша.

"Є одна вагома причина, через яку кількість сиквелів розрослася до чотирьох. Коли я прочитала сценарії, то відразу зрозуміла, що вони дійсно видатні і варті будь-яких очікувань. Нові фільми передусім присвячені тим небезпекам, яким піддається ця чуловапланета, і тут Кемерон продовжує розвивати теми жадібності і бездушності корпорацій і тяжкого становища корінних народів. У даній точці своєї довгої і вкрай насиченої кар'єри (досі не віриться, що їй вже 40 років, але нехай) я неймовірно рада нагоді попрацювати над цими чотирма історіями. Я щиро ціную це", – заявила Вівер.

До своїх ролей повернуться у сиквелах "Аватара" також Стівен Ленг, Сем Вортінгтон, Зої Салдана і Джоел Давид Мур. Компанію їм складуть Кліфф Кертіс ("Бійтеся ходячих мерців") та Уна Чаплін.

Читайте також: Вийшов новий трейлер продовження "Kingsman"

Старт зйомок усіх чотирьох картин заплановано на 25 вересня. Прем'єри сиквелів очікуються 18 грудня 2020, 17 грудня 2021, 20 грудня 2024 і 19 грудня 2025 року

Фото: fishki.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-