Шварценеггер святкує 70-річний ювілей

Шварценеггер святкує 70-річний ювілей

Укрінформ
Американській кінозірці та політику Арнольду Шварценеґґеру (Arnold Schwarzenegger) у неділю, 30 липня, виповнилося 70 років.

Про це повідомляє dw.

Арнольд Шварценеґґер народився 30 липня 1947 року в австрійському селі Таль під містом Грац у бідній родині і завжди мріяв стати багатим і відомим. Реалізувати цю мрію допоміг бодібілдинг, яким він почав займатися у 15 років. У 1967 році Шварценеггер став наймолодшим в історії "Містером Всесвіт". У 1984 році Шварценеггер зажив світової слави і популярності як виконавець головної ролі у науково-фантастичному фільмі Джеймса Кемерона "Термінатор".

У 1988 році Шварценеґґер знявся у стрічці "Червона спека", де зіграв капітана радянської міліції Івана Данко, який у період потепління відносин між СРСР і США спільно з американським поліцейським знешкоджує в Чикаго банду наркодилерів. За сюжетом герой Шварценеггера навчався у Києві.

Читайте також: Світ Дикого Заходу: вийшов перший трейлер другого сезону

У 2003 році Арнольд Шварценеґґера обрали на пост губернатора Каліфорнії від Республіканської партії. У 2006 році його переобрали на другий термін. Як політик Шварценеггер вирізняється підтримкою Кіотського протоколу і виступає проти війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-